Toto sú tri fnalistky SuperStar, z ktorých vzíde víťazka

Toto sú tri fnalistky SuperStar, z ktorých vzíde víťazka Foto: Markíza

Súťaž SuperStar, ktorú vysiela Markíza a česká Nova, čaká 10. júna finále. Vôbec po prvý raz v histórii súťaže bude čisto dievčenské finále. Z trojice dievčat Karmen Pál-Baláž, Tereza Anna Mašková a Eliška Rusková vzíde víťazka piateho ročníka česko-slovenskej SuperStar 2018.

 


Dievčatá nechali tesne pred bránami veľkého finále dvoch talentovaných spevákov Jakuba Pružinského a Petra Borkovca.

 

Foto: TV Markíza

Tereza má 22 rokov pochádza z Třince a žije v Prahe. Je neprehliadnuteľná svojimi ružovými vlasmi, ku ktorým  prišla náhodou. Išlo o neplánovanú zmenu, keď si omylom dala na hlavu nesprávny odtieň, a tak sa z blondíny stala extravagantná ružovláska.

Tereza zrejme zdedila hudobný talent po otcovi, ktorý zomrel, keď bola malá. Má bezlepkovú diétu, je bordelárka a podľa vlastných slov nie je veľmi výrečná. Naopak vyniká vo varení a vie upiecť aj chlieb.

 

Eliška Rusková

Foto: TV Markíza

Eliška je najmladšou účastníčkou súťaže. Pochádza z Orlovej - Lutyne, žije s rodičmi a s 18-ročnou sestrou. V hudbe ju podporujú rodičia a podporoval ju aj starý otec, ktorý už zomrel.

Eliška bola 6 rokov mažoretka, no spev vyhráva. Je veľkou fanynkou Bena Cristovaa a do semifinále sa dostala spolu s kamarátkou Adélou Kvitovou, s ktorou sa už roky poznajú z hodín spievania. Napriek tomu, že budú obe súťažiť o postup, dievčatá sú stále veľmi dobré kamarátky.

 

Karmen Pál-Baláž

Foto: TV Markíza

Karmen pochádza z Rožňavy, má 19 rokov a pracuje s otcom v rodinnej firme.  Jazdí s ním po koncertoch, kde ozvučuje ako pódiový technik. Okrem talentu na hudbu ovláda aj karate, fotografuje a hrá na citaru a tamburínu.

Má veľkú trému, ak má niečo povedať pred masou ľuďí, no pri speve je uvoľnená. Paradoxne, nikdy nechodila k žiadnemu učiteľovi spevu, jednoducho má talent.