TV Doma má nový turecký seriál Sladká pomsta, pozrite si všetky podrobnosti (VIDEO)

TV Doma má nový turecký seriál Sladká pomsta, pozrite si všetky podrobnosti (VIDEO) Foto: TV Doma

Kým niekomu spadne láska do lona, ani nevie ako, iný o ňu bojuje ako lev. A smoliari ako Pelin a Sinan... Si ju musia zaslúžiť!

 

V pondelok o 16:00 odštartoval na televízii Doma nový romantický seriál Sladká pomsta.

Televízia Doma ho vysiela od pondelka do piatka.

O čom je nový seriál?

Mladá a krásna Pelin (Leyla Lydia Tuğutlu) nikdy nemala šťastie v láske, konečne si však ide vziať muža svojich snov. Ale ženích Tolga (Can Nergis) sa priamo vo svadobný deň vyparí a Pelin ostane na ocot. Po tejto hroznej udalosti je pre Pelin takmer nemožné žiť šťastne a začne veriť, že sa to všetko stalo kvôli niekomu, koho stretla vo svojom doterajšom živote a ublížila mu.

Keď začne intenzívne rozmýšľať o svojej minulosti, spomenie si na Sinana (Furkan Andıç), zakríknutého mladíka, ktorý bol do nej zamilovaný počas vysokoškolských čias.

Pelin ponížila Sinana pred očami všetkých spolužiakov až do takej miery, že so zlomeným srdcom bol nútený opustiť školu a začať nový život. Odišiel do zahraničia a stal sa úspešným kuchárom. Po nejakom čase sa však vrátil späť do Turecka a otvoril si vlastnú reštauráciu.

 Pelin verí, že ak nájde Sinana a ospravedlní sa mu, tak má ešte šancu zbaviť sa tejto kliatby. To však nebude vôbec jednoduché, pretože Sinan už zďaleka nie je ten istý človek ako kedysi. Stal sa z neho príťažlivý a sebavedomý muž. Pre Sinana tak nastal práve ten správny čas, aby sa mohol Pelin za všetko pomstiť... Pelin preto navrhne, aby bola jeho asistentkou v reštaurácii. Zvládne ale dievča pochádzajúce z bohatej rodiny pracovať?

Odporúčame aj: Kto je kto v seriáli Sladká pomsta?