RTVS odvysiela naživo zápasy Slovenska z Ligy národov


Po postupe Spartaka Trnava do skupinovej fázy Európskej ligy pokračuje na obrazovkách RTVS futbalová UEFA Liga národov. RTVS v skupinovej fáze odvysiela naživo všetky zápasy futbalovej reprezentácie Slovenska. Úvodný televízny zápas Slovenska proti Ukrajine Jednotka odvysielala v nedeľu 9. septembra.

„Toto je ďalší úspešný krok dostať slovenský futbal na naše obrazovky. Na trhu voľne dostupných TV máme exkluzívne Fortuna ligu, odvysielali sme rekordný počet zápasov slovenských mužstiev v predkolách európskych pohárov a vrcholom ľadovca je reprezentácia. Tú si divák kompletne pozrie výhradne na obrazovkách RTVS. Prioritou je aj podpora nových médií, prostredníctvom ktorých komunikujeme s našim divákom. Oficiálny facebookový profil Šport v RTVS, ktorý zažíva masívny rozmach, je na to ideálnym priestorom, preto plánujeme zápasy A mužstva vysielať aj tam," uviedol šéf športovej sekcie RTVS Matej Hajko.

Súboje v úvodom ročníku Ligy národov budú rezonovať aj v éteri Rádia Slovensko, ktoré bude o výkonoch našej futbalovej reprezentácie informovať v pravidelnom hodinovom spravodajstve, vo všetkých Rádiožurnáloch a v športovom sumári dňa.

Nasledujúce zápasy futbalovej reprezentácie Slovenska v Lige národov:

13. október /Nedeľa/ 15:00 Slovensko – Česká republika
16. november /Piatok/ 20:45 Slovensko – Ukrajina
19. november /Pondelok/ 20:45 Česká republika - Slovensko