Na TV Doma sa vracia turecký hit - Nekonečná láska, prinášame podrobnosti

Na TV Doma sa vracia turecký hit - Nekonečná láska, prinášame podrobnosti Foto: ITV Inter Medya/TV Doma

Od producenta seriálov Fatmagül, Ezel a Zakázaná láska sa vracia na obrazovky televízie Doma už od 4. februára turecký romantický seriál Nekonečná láska, ktorý v domovskej krajine patril k jedným z najúspešnejších seriálov uplynulých sezón.
Televízia ho bude vysielať každý deň od pondelka do štvrtka o 22:40.

Navyše sa mu po tak krátkom čase podarilo získať i dve prestížne ceny - cenu poroty za Najlepší seriál na International Drama Awards 2016 v Soule a pred dvoma rokmi v New Yorku prestížnu cenu na 45. ročníku medzinárodných Emmy (International Emmy® Awards 2017) v kategórii Najlepšia telenovela.

 

A čom je seriál? Dcéra z bohatej rodiny Nihan (Neslihan Atagül) sa musí vzdať lásky ku Kemalovi (Burak Özcivit), synovi chudobného holiča. Keď sa po piatich rokoch znova stretnú, stále sa milujú, ale Nihan je už vydatá za psychopata Emira (Kaan Urgancıoglu). Ten ju k manželstvu donútil podlou manipuláciou s vraždou, za ktorú mal byť zodpovedný jej brat - dvojička Ozan (Barıs Alpaykut). Po návrate Kemala do rodného Istanbulu sa začne hlboké citové pnutie vnútri tohto partnerského trojuholníka...

Ich cesty sa za dramatických okolností opäť skrížia v deň Nihaniných narodenín - Kemal totiž zachráni Nihan život! Čím viac času odvtedy spolu trávia, tým sú si bližší a tým viac túžia stráviť zvyšok života spolu. Lenže po tom istom s Nihan po boku, nanešťastie, túži i niekto iný – atraktívny a bohatý, no arogantný a krutý Emir (Kaan Urgancıoğlu)... Nihan ho síce neznáša, no on je ochotný urobiť čokoľvek a obetovať kohokoľvek, len aby ju získal. A jeho intrigy a odporná manipulácia s životmi ľuďmi, na ktorých Nihan záleží najviac – s životmi jej najbližších -, nakoniec, žiaľ, prinesú svoje ovocie... Preto Nihan odmietne Kemala, ktorému tým zlomí srdce, a vydá sa za Emira!

No ani život v manželstve, ktoré si sama nevybrala a z ktorého sa jej aj po rokoch dvíha žalúdok a napĺňa ju zúfalstvom, nedokáže z jej srdca vymazať spomienky na Kemala a lásku k nemu. A aj jeho život, ďaleko od nej a miest, kde boli spolu takí šťastní a kde sa neskôr všetky jeho sny zmenili na prach, je bez Nihan zúfalo prázdny, aj keď sa všetkých, no najmä sám seba snaží presvedčiť, že to tak nie je.

A tak keď ich jedného dňa osud opäť zvedie dohromady, je len otázkou času, kedy pravda a dlho skrývané pocity a túžby znovu vyplávajú na povrch... A nič už nebude také, ako predtým!

Hrajú: Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor, Barış Alpaykut, Rüzgar Aksoy, Hazal Filiz Küçükköse, Çağla Demir, Melisa Aslı Pamuk, Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Gökay Müftüoğlu, Metin Coşkun, Ali Burak Ceylan, Neşe Baykent, Zeyno Eracar, Orhan Güner