Hosťami relácie Na telo budú Lucia Ďuriš Nicholsonová a Juraj Blanár

V nedeľu, 3. februára 2019 o 13:00, odvysiela TV Markíza ďalšie vydanie politickej diskusnej relácie Na telo s moderátorom Michalom Kovačičom.

 

Slovenská politika sa opäť vulgarizuje. Tento týždeň sme boli svedkami toho, ako sa politici častovali rôznymi nadávkami. Andrej Danko nazval podpredsedníčku parlamentu Luciu Ďuriš Nicholsonovú "cigánočkou", nevyberavo mu to však vrátil Igor Matovič s ľuďmi na námestí.

Posledné dni priniesli aj ďalšie horúce témy. Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar skončil ako poradca ministerky vnútra Denisy Sakovej pre podozrenie, že to bol práve on, kto nechal lustrovať v policajných databázach Jána Kuciaka pred jeho vraždou.

Parlament síce neschválil návrh opozície na mimoriadnu schôdzu s cieľom odvolať Andreja Danka pre jeho rigoróznu prácu, no rušno tam bude aj tak. Stále sa rozhoduje o tom, či sa Robert Fico dostane na Ústavný súd.

Či si to ľudia želajú, ukážeme v exkluzívnom prieskume od agentúry Focus. O číslach z prieskumu a ostatných témach budú diskutovať Lucia Ďuriš Nicholsonová z SaS a podpredseda Smeru-SD Juraj Blanár.

Diváci sa budú môcť zapojiť hlasovaním, ale aj položením vlastnej otázky. Stačí, ak budú sledovať stránku Na tela na Facebooku.