UPC zaraďuje päť HD staníc a rozširuje ponuku videotéky MyPrime


Programová ponuka UPC sa rozšírila o päť nových staníc v HD kvalite. Ide o trojicu dokumentárnych staníc Viasat History HD, Viasat Nature HD a Viasat Explorer HD, ďalej kulinársku Mňam TV HD a hudobnú C Music HD. Kompletná ponuka digitálnej televízie od UPC dosiahne 165 staníc, z ktorých je takmer 80 v HD kvalite, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

UPC v týchto dňoch pridáva aj nové filmy a seriály do video knižnice MyPrime. Medzi novinkami sú tiež nové časti populárnych seriálov Monk či Policajtka Barbie, ako aj 10 nových filmov, okrem iného Borg & McEnroe, film o tenisových legendách, české filmy Po strništi bos, Tři bratři, Obecná škola a ďalšie.


Všetky tri HD stanice z rodiny Viasat nahradia ich doterajšie verzie v štandardnej digitálnej (SD) kvalite, pričom všetky tri po novom zároveň vysielajú 24 hodín denne. Mňam TV HD taktiež nahradí SD verziu tejto stanice, a C Music HD diváci nájdu zatiaľ iba v ponuke mobilnej televízie Horizon Go. Všetky nové HD stanice zákazníci nájdu v balíčkoch bez zmeny, t.j. ostávajú v rovnakých balíčkoch ako doteraz.