Rádio Viva v súvislosti s úmrtím člena skupiny HEX mení program

 

 

Slovenský hudobný svet zasiahla smutná správa o smrti jednej z najväčśích legiend slovenskej populárnej hudby speváka Petra „Ďuďa“ Dudáka z kapely HEX.

Rádio Viva sa rozhodlo uctiť si pamiatku tohto skvelého hudobníka a dnes po popoludnajšej show predstaví 15 najväčších hitov kapely HEX.

„Rozhodli sme sa uctiť si pamiatku tohto skvelého človeka a kamaráta a preto dnes od 18-tej do 19-tej hodiny urobíme výber tých najväčších hitov skupiny HEX a pozývame našich poslucháčov aby si spolu s nami zaspomínali na ich nezabudnuteľné songy, ktoré všetci vieme spievať naspamäť“ povedal programový riaditeľ a moderátor Ivan „Binďo“ Bindas.

To znamená, že od Malaciek cez Bratislavu až po Trnavu si budú môcť nielen fanúšikovia skupiny Hex ale aj všetci ostatní zaspomínať na legendárne a aj nie tak dávne hity tejto skupiny.

15 najväčších hitov skupiny HEX už dnes po 18 na Vive.

 "Rádio Viva sa pripája ku kondolenciám, a Ďuďovej rodine a kamarátom vyslovuje úprimnú sústrasť“

 Rádio Viva podľa prieskumu ktorý si nechali vypracovať agentúrou Crystal Research počúva týždenne každý tretí poslucháč v Bratislave, a na jeseň sa chystajú rozvysielať aj frekvenciu 101,0FM v Nitre a okolí.