Prichádza nový turecký seriál – Moja malá princezná. Prinášame podrobnosti (VIDEO)

Prichádza nový turecký seriál – Moja malá princezná. Prinášame podrobnosti (VIDEO) Foto: Madd Entertainment/TV Doma

Životné cesty podvodníka Demira a veterinárky Candan by sa zrejme nikdy nepreťali... Nebyť malého zázraku menom Öykü.

Televízia Doma v utorok 7. januára 2020 odštartuje na svojich obrazovkách TV doma o 20:30 nový turecký seriál od tvorcov Matiek a dcér a Sily ženy s názvom Moja malá princezná (Kizim).

Tvorcovia sa tentoraz inšpirovali kórejskou predlohou a  natočili príbeh o  tom, ako otec a  dcéra po ôsmich rokoch odlúčenia vytvoria nečakanú rodinu. V  silnom príbehu sebaobetovania a  oddanosti sa v hlavnej úlohe predstaví 10-ročná detská hviezda Beren Gökyıldız, veľmi dobre známa zo seriálu Matky a dcéry.

Po jej boku zahviezdia fešák z Lásky na druhý pokus, herec Buğra Gülsoy a 29-ročná kráska Leyla Lydia Tuğutlu, alias Pelin zo Sladkej pomsty.

JÖykü – je bystré osemročné dievča vychované tetou. Tá však jeden večer zmizne a jediné, čo zanechá, je adresa Öykinho otca Demira, ktorého nikdy nepoznala. Demir je malomestský podvodníček a vôbec netušil, že jeho bývalá priateľka bola tehotná. Dcéra, ktorá teraz prichádza do jeho života, obráti všetko naruby. 

Foto: Madd Entertainment/TV Doma

Odporúčame aj: Kto je kto v seriáli Moja malá princezná (FOTO)

Všetko sa to začalo v deň, keď sa pôvabné dievčatko vrátilo zo školy domov a... To, čo tam nájde – alebo skôr nenájde -, navždy zmení jej život. Nemá veľmi na výber, preto sa rozhodne nájsť jediného príbuzného, o ktorom sa práve dozvedela – svojho ocka. Háčik je ale v tom, že onen muž ani len netuší, že má dcéru. A ani žiadnu nechce. Demir, lebo o ňom je reč, nechce vôbec nikoho. Má rád samotu. Je zvyknutý byť sám. Vlastne... Celý život bol sám a nič iné ani nepoznal. Lenže to, čo chceme a to, čo potrebujeme, sú dve rozdielne veci. Našťastie. A tak sa Öykü, či už sa to Demirovi páči alebo nie, stane súčasťou jeho života. Len vďaka nej totiž neskončí za mrežami!

A aj keď je spočiatku presvedčený o opaku a rozhodnutý nechcenej príťaže sa čo najrýchlejšie nejako zbaviť, netrvá dlho a ukáže sa, že stretnutie s dcérkou je to najlepšie, čo ho v živote mohlo postretnúť. Pretože vďaka nej začne pomaly prehodnocovať svoj spôsob života a uvedomí si, že krásna a milá Candan, s ktorou zoznámenie mu úplne vyrazilo dych, je preňho niečím oveľa viac, než len ďalšou potenciálnou obeťou. Ani on, ani mladá veterinárka však netušia, že statočné dievčatko skrýva veľké ťaživé tajomstvo...

 

Čo možno neviete

* Rozkošná detská herečka Beren Gökyıldız, alias seriálová Öykü, a príťažlivý herec Serhat Teoman, ktorý v Mojej malej princeznej stvárňuje Cemala, sa už predtým na jednom pľaci stretli – v seriáli Matky a dcéry, v ktorom si on strihol policajného dôstojníka Sinana a ona neopakovateľným spôsobom vdýchla život osudom ťažko skúšanej malej Melek. Predošlou spoluprácou s fešákom Serhatom sa však môže pochváliť aj predstaviteľka Öyküinej tety Zeynep, herečka Elif Verit. V seriáli Láska na prvú pomoc si on zahral hlavného mužského hrdinu, lekára Sinana - a ona strelenú Yıldız, zaláskovanú stalkerku jedného z jeho kolegov!

* V úlohe Uğura, najlepšieho priateľa hlavného hrdinu Demira, v podaní sympaťáka Buğru Gülsoya, alias Fatiha z Lásky na druhý pokus či Vurala z Fatmagül, sa objaví ďalšia dôverne známa tvár - herec Tugay Mercan, ktorého ste spoznali v úlohe Cahita v romantickom seriáli Nikdy ťa neopustím.

* Aj pôvabnú herečku Leylu Lydiu Tuğutlu ste už na obrazovkách televízie Doma videli – ako vtipnú a bystrú, no trestuhodne rozmaznanú krásku Pelin v seriáli Sladká pomsta.