Otta: Zásoba filmov a neobmedzenej zábavy na celý deň aj noc! Prvých 30 dní zadarmo

Mimoriadne opatrenia na zamedzenie šírenia nákazy koronavírusu nás prinútili zostať doma. Niektorí z nás musíme zvládať home office, domácnosť a pritom starostlivosť o deti, ktoré by sa najradšej naháňali vonku, iných zasiahla nečakaná izolácia a nuda.

„Toto obdobie nie je pre nikoho jednoduché, ani pre rodičov, ani pre mladých, dôchodcov, mamičky s malými deťmi, či ľudí, ktorí žijú sami. A preto vám prinášame trochu radosti, dobrej nálady aj vzrušenia do domácností so službou otta. Teraz máte aj jedinečnú možnosť vyskúšať si službu otta na 30 dní úplne zadarmo.



Na to, aby sa u vás doma nuda skončila, sa stačí zaregistrovať na stránke otta.sk a okamžite môžete sledovať viac ako 1500 domácich a svetových filmov, seriálov, dokumentov ale aj koncertov a to na akomkoľvek zariadení – nielen v TV prijímači, ale aj na mobile či tablete.


Ponuka titulov na otte je naozaj široká – obsahuje množstvo filmových kinohitov, oscarových snímok. Rozprávky, filmy a seriály si môžete pustiť s SK alebo CZ dabingom alebo titulkami a bez reklám, ale môžete si spustiť aj živé televízne vysielanie a ak ste aj niečo nestihli, nie je problém vrátiť sa v čase k vášmu obľúbenému programu so 7 dňovým TV archívom.

Vlastníte aj ultra HD TV? Otta myslí aj na vás a teraz máte možnosť využiť vašu TV naplno a sledovať filmy v 4K rozlíšení.

Služba otta vám ponúka na vyskúšanie prvých 30 dní zadarmo úplne bez záväzkov. Záujemci môžu do aplikácie vstúpiť cez jednoduchú registráciu, pri ktorej je potrebné uviesť aj číslo platobnej karty, ktorá slúži na overenie registrácie. 30 dní vôbec nič neplatíte. Kartu môžete vo svojom účte kedykoľvek zmeniť alebo odobrať. Ak sa rozhodnete ottu používať a kartu ponecháte vo svojom účte, prvá platba sa z nej zrealizuje až po 30 dňoch používania služby a zaručí vám tak komfort a prístup k novým titulom, ktoré sú pravidelne dopĺňané každý mesiac.

Všetky potrebné informácie nájdete aj na stránke otty: otta.sk