Pobočky Slovenskej sporiteľne otvorené od pondelka až 7 hodín denne

Slovenská sporiteľňa sa aj napriek náročným podmienkam rozhodla, že od pondelka otvorí svoje pobočky v štandardnom režime. Znamená to, že budú klientom k dispozícií v rovnakých časoch, ako tomu bolo pred obmedzeniami v dôsledku koronakrízy, s výnimkou obchodných centier. Tieto pobočky budú otvorené od 9.00 do 17.00 hod. Banka rešpektuje aj vládne opatrenia, preto pobočky v nákupných centrách budú aj naďalej počas víkendov zatvorené. Súčasne robí maximum pre to, aby ochránila zdravie svojich zamestnancov a klientov.

 

Dôvodom otvorenia pobočiek v štandardnom režime je ich rastúca návštevnosť a zvyšujúci sa počet čakajúcich klientov pred pobočkami banky.

 

„Po sviatkoch sa zvýšila návštevnosť pobočiek, dôvodom je pretrvávajúci záujem o hypotéky, spotrebné úvery, poistenia, otváranie účtov, ale aj o štandardné transakcie ako sú vklady či výbery. Časť klientov prichádza aj kvôli odkladu splátok úverov. Aktuálne je však drvivá väčšina žiadostí podávaná digitálne prostredníctvom Georgea. Naďalej rešpektujeme všetky hygienické opatrenia, držíme regulovaný vstup a seniorov uprednostňujeme počas celého dňa, nielen vo vyhradených časoch,“ vysvetľuje Marta Cesnaková, hovorkyňa Slovenskej sporiteľne a dodáva: „Aj napriek zvýšeniu dostupnosti pobočiek však ľuďom odporúčame, aby robili čo najviac bankových operácií online z domu. Cez Georgea môžu okrem pohodlného platenia požiadať aj o

odklad splátok úverov, hotovosť si vedia vybrať aj cez naše bankomaty, rovnako ju vkladať cez vkladomaty. Viac informácií klientom radi poskytnú aj operátori nášho call centra, prípadne sú k dispozícii aj na našej webstránke.“

 

Všetky pobočky sú pravidelne dezinfikované a zásobované dezinfekčnými prostriedkami a rúškami pre poradcov. Banka súčasne nainštalovala 550 ochranných plexiskiel, ktoré znižujú riziko prenosu koronavírusu, pričom ich počet plánuje v najbližšom období zvyšovať.

 

Zásady bezpečného bankovania v pobočke:

do pobočky vstupujte iba s ochranným rúškom a po jednom,
ak stojíte v rade pred pobočkou, dodržiavajte bezpečný odstup 2 metre,
prednostné vybavenie seniorov počas celých otváracích hodín.