Zomrela herečka Kelly Preston, manželka Johna Travoltu (VIDEO)

Vo veku 57 rokov zomrela herečka Kelly Preston, známa napríklad z filmov Jerry Maguire či Dvojičky. V nedeľu večer to oznámil jej manžel, herec John Travolta.

"S ťažkým srdcom oznamujem, že moja nádherná žena Kelly prehrala dvojročný boj s rakovinou prsníka," napísal Travolta, ktorý sa preslávil hlavnou úlohou v muzikáli Pomáda. Spoločne spolu mali tri deti.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many. My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while. But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

Príspevok, ktorý zdieľa John Travolta (@johntravolta),

Preston mala za sebou dlhú televíznu a filmovú kariéru a niekoľkokrát na plátne vystupovala tiež po boku manžela. Stretli sa v roku 1988 pri nakrúcaní filmu The Experts, neskôr spolu účinkovali napríklad v kasovom prepadáku Bojisko Krajina: Sága roku 3000.

V roku 2009 zomrel ich najstarší syn Jett. Rodina sa následne dostala do súdneho sporu s vodičom ambulancie, ktorý bol k prípadu privolaný. Ten čelil obvineniam z toho, že sa so svojím právnikom snažil od hviezdneho páru vynútiť 25 miliónov dolárov za to, že nezverejní údajne citlivé informácie týkajúce sa okolností Jettovej smrti. Kauza nakoniec nedospela k rozsudku, Travolta sa rozhodol, že v prípade nebude ďalej pokračovať údajne kvôli tlaku, ktorý proces a synova smrť vyvíjali na jeho rodinu.

Preston aj Travolta sa potom vrátili k hraniu, naposledy sa spolu objavili v snímke Gotti z roku 2018.