Pošlite detské kresby do novej knižky Rowlingovej a vyhrajte! Kniha je dočasne zadarmo

Pošlite detské kresby do novej knižky Rowlingovej a vyhrajte! Kniha je dočasne zadarmo Foto: Ikar

Svetoznáma spisovateľka J.H.Rowlingová prichádza s novou knihou o sile pravdy, nádeje a priateľstva s názvom Ikabog.

 

Kráľovstvo Blahobytia bolo kedysi najšťastnejšie na svete. Malo kopy zlata, kráľa s najelegantnejšími fúzmi, a mäsiarov, syrárov a cukrárov, ktorí pripravovali také vynikajúce jedlá, až ľuďom pri ich jedení tiekli slzy radosti. Všetko by bolo dokonalé, keby nebolo pochmúrnych, hmlistých Mokradí na severe, ktoré boli podľa legendy domovom obludného ikaboga...

Vydavateľstvo Ikar vyhlásilo súťaž a od 1. septembra na webe www.ikabogpribeh.sk zverejňuje jednotlivé kapitoly napínavého príbehu J.K. Rowlingovej Ikabog. Celý príbeh bude dostupný zadarmo až do 23.októbra. Dovtedy máte čas sa zapojiť do ilustrátorskej súťaže!

Dospeláci, prihláste svoje ratolesti, ak majú od 7 do 13 rokov, do oficiálnej súťaže Ikabog, prečítajte im najnovšiu zverejnenú kapitolu tohto príbehu, pripravte pastelky, čistý papier a všetko ostatné nechajte na detskej fantázii. Následne stačí už len odoslať. Možno práve ilustráciu vášho dieťaťa vyberie porota a umiestni ju do tlačenej verzie knihy, ktorú je už možné si predobjednať (a máte vymyslený prvý vianočný darček).

Každý víťaz získa umiestnenie svojej ilustrácie do knihy Ikabog a tiež knihy z edície Stonožka v hodnote 300 eur pre svoju triedu. Všetci rodičia môžu zverejňovať ilustrácie svojich detí na sociálnych sieťach pod heštegom #ikabogpribeh.