Boj o život a spovede tých, ktorí nás zachraňujú. Tretia vlna pandémie je tu. TA3 prináša dokument Patrika Jagera s názvom Červená zóna (VIDEO)

Boj o život a spovede tých, ktorí nás zachraňujú. Tretia vlna pandémie je tu. TA3 prináša dokument Patrika Jagera s názvom Červená zóna (VIDEO) Foto: TA3

Televízia TA3 odvysiela v sobotu 2. októbra 2021, o 16.30 hod. premiéru dokumentu redaktora Patrika Jagera, ktorý navštívil covidové oddelenie.

Štáb Televízie TA3 mapoval náročnú situáciu v nemocnici na oddelení s najťažšími prípadmi ochorenia COVID-19. Silné spovede zdravotníkov, ktorí nás denne zachraňujú, ale aj pacientov, ktorí bojujú s koronavírusom. 

“Na to, čo som videl v červenej zóne na vlastné oči, už nikdy nezabudnem. Lekári priznali priamo na kameru, že vôbec nie je isté, či sa pacient, ktorého uvádzajú do umelého spánku, preberie. Je to vraj 50:50,“ uviedol Patrik Jager.

Každodennú realitu na covidovom oddelení Nemocnice s poliklinikou Ladislava Dérera v Bratislave vám sprostredkuje infektológ Peter Sabaka a vyjadria sa aj ďalší odborníci : Vladimír Krčméry, epidemiologička Alexandra Bražinová či majiteľ pohrebnej služby Ladislav Stríž.

Sledujte premiéru dokumentu Červená zóna v sobotu o 16:30 na TA3.