SledovaniTV prináša Tour de France a Wimbledon všetkým svojim užívateľom

SledovaniTV prináša Tour de France a Wimbledon všetkým svojim užívateľom Ilustr. foto: SledovaniTV

SledovaniTV predstavuje júlové promo kanály. V tomto letnom mesiaci prinesie svojim užívateľom obľúbené športové stanice Eurosport 1 a 2. Všetci tak budú mať k dispozícii priame prenosy z Tour de France a tenisového turnaja vo Wimbledone.

Celý júl sa na SledovaniTV ponesie v športovom duchu. Všetci používatelia získajú ako darček prístup k staniciam Eurosport 1 a Eurosport 2 zadarmo. Práve na týchto kanáloch pobežia hlavné športové podujatia tohto leta.

Cyklistické preteky Tour de France začínajú hneď 1. 7. v Bilbau a potrvajú až do 23. 7., kedy sa koná finálová etapa na parížskom Champs-Élysées. Preteky dlhé 3404 km budú môcť diváci sledovať na stanici Eurosport 1.

Najstarší svetový tenisový turnaj v londýnskej časti Wimbledon začína o dva dni neskôr, teda 3. 7., a potrvá až do 16. 7. Jeden zo štyroch turnajov svetového Grand Slamu nesie významnú stopu v podobe americkej tenistky českého pôvodu Martiny Navrátilovej, ktorá drží hneď niekoľko rekordov. Diváci si prenosy aj záznamy jednotlivých stretnutí môžu vychutnať na stanici Eurosport 2.

„Aj keď sa v lete nehrajú pravidelné zápasy futbalových a hokejových líg, športoví fanúšikovia o nič neprídu. Významné športové udalosti letného obdobia môžu sledovať všetci naši užívatelia vďaka promo kanálom úplne zadarmo,“ hovorí Head of Marketing spoločnosti SledovaniTV Matěj Čičák.