Kultová telenovela Rosalinda sa vracia na obrazovky, prinášame podrobnosti (VIDEO)

Kultová telenovela Rosalinda sa vracia na obrazovky, prinášame podrobnosti (VIDEO) Zdroj: TV Doma

Na obrazovky televízie Doma mieri po Divokom anjelovi a Skrytej vášni ďalší legendárny romantický seriál - mexická telenovela Rosalinda o chudobnom dievčati, predavačke kvetín, ktorá túži po láske.

Rosalinda (Thalía) je šľachetné a pracovité, ale chudobné krásne mladé dievča. Pracuje v kvetinárstve, aby si zaplatila vzdelanie a zároveň sa chce stať slávnou speváčkou. Po strate matky venuje Rosalinda celý svoj život pomoci otcovi Javierovi (Miguel Ángel Rodríguez) a súrodencom Fedre (Nora Salinas), Lucy (Adriana Fonesca) a Betovi (Jorge De Silva). Fedra je mimoriadne introvertná, Lucy je sladká ako Rosalinda a Beto je zlodej a klamár. Javier zistí, že nie je biologickým otcom jednej zo svojich troch dcér a začne si na nich vybíjať svoju zlosť.

Jedného dňa sa Rosalinda zoznámi s bohatým klaviristom a skladateľom Fernandom Josém (Fernando Carrillo), keď doručí kvety do reštaurácie, ktorú vlastní Gerardo (Alejandro Ávila), priateľ Fernanda Josého, a povie mu o svojom sne stať sa speváčkou. Rosalinda a Fernando José sa do seba bláznivo zamilujú, a to aj napriek obrovským osobnostným aj sociálnym rozdielom. Hoci sa čoskoro vezmú, okolnosti ich prinútia rozísť sa. Dokáže ich láska napokon prekonať všetky prekážky?

Hlavnú úlohu Rosalindy stvárnila mexická herečka a speváčka Thalía, ktorú práve táto telenovela preslávila po celom svete. Počas svojej kariéry natočila niekoľko hudobných albumov. Jej hity ako Regresa a mí či Arrasando hrali aj slovenské rádiá a umiestňovali sa na popredných priečkach vo vtedajších televíznych hitparádach. Thalía je stále umelecky aktívna a venuje sa hudbe. Zaujímavosťou je, že priamo v seriáli sú použité niektoré jej vlastné piesne, ako aj reálne zábery z jej koncertov. Hudbe sa úspešne venuje aj jej herecký partner z Rosalindy Fernando Carrillo.

Seriál sa na obrazovky vracia od utorka 15. augusta 2023, vždy od pondelka do piatka o 16:05 hod., a to hneď v dvoch častiach za sebou.