RTVS prinesie kvalifikačný zápas EURO 2024, ktorý rozhodne o našej účasti na majstrovstvách

Slovákom na účasť na EURO 2024 v Nemecku chýba už iba jediný bod. Môžu ho získať už v zápase s Islandom, ktorý odohrá naša reprezentácia vo štvrtok 16. novembra v Bratislave. RTVS ponúkne zápas naživo divákom Jednotky a :Športu a taktiež poslucháčom Rádia Slovensko. Televízny priamy prenos zo štadióna na Tehelnom poli sa  začne o 20:15 hod. Po skončení kvalifikácie pripravuje RTVS besedu v relácii O športe, ktorú futbaloví fanúšikovia uvidia na :Športe v pondelok 20. novembra o 20:15 hod, informuje RTVS v tlačovej správe. 

 Slovenská reprezentácia je už len krok od účasti na futbalových ME 2024 v Nemecku. V kvalifikácii ju čakajú posledné dva zápasy – vo štvrtok sa stretne na Tehelnom poli v Bratislave s Islandom a v nedeľu nastúpi v Zenici proti Bosne a Hercegovine. Na postup chýba nášmu národnému tímu už len jeden bod. Získať ho môže už vo štvrtkovom zápase, ktorý RTVS odvysiela naživo na Jednotke, :Športe a v Rádiu Slovensko.

Priamy prenos z Národného futbalového štadióne sa začne o 20:15 hod. štúdiom s moderátorom Ľubošom Hlavenom, ktorý privíta hostí Ladislava Borbélyho a Petra Ďuriša. Zápasom, ktorý má výkop o 20.45 h, budú divákov sprevádzať komentátor Marcel Merčiak a spolukomentátor Marián Zeman.