Divákom bude rozdávať rady nový televízny kutil z Česka

Tradičný Receptář prima nápadů či originálne Vychytávky Ládi Hrušky patria medzi vôbec najsledovanejšie české televízne relácie u slovenských divákov.

 

Televízny kanál Prima PLUS ich aj preto od novembra ponúka vo svojom vysielaní ešte častejšie. Spoza hraníc prichádza na slovenské obrazovky ďalší televízny kutil. Program Libovky Pepy Libického však prechádza od kuchyne, balkónov a záhrad ku kladivu a pílke. Nový hobby program čaká na divákov Prima PLUS od 11. novembra.

V každej epizóde svojho programu sa moderátor Pepa Libický venuje jednému projektu - od výroby štýlovej kuchynskej linky či pokládky kamennej dlažby na pergole až po výrobu jedálenského stola s riekou zo živice.
V Česku má program za sebou viac než stovku epizód.

Na slovenské obrazovky prichádza teraz s premiérovými časťami svojho programu. V tom vždy priblíži aj náročnejšie kutilské práce, ale v rubrike Minútový manžel Pepa vždy ukáže aj jednoduché návody na úplne bežné domáce práce. A inšpirovať nimi pritom nemusí len pánov. Veď takú dobrú radu, ako nalepiť zrkadlo na stenu, ocení aj nejedna dáma.

V Libovkách sa dozviete aj to, ako efektívne a čo najúčinnejšie pracovať s náradím a nástrojmi, ale aj to, aké materiály a technológie zvoliť, aby sa dielo podarilo. Pre tých najodvážnejších nebudú chýbať ani veľké projekty, ako napríklad svojpomocná inštalácia fotovoltaiky na strechu.