SledovaniTV nadeľuje svojim užívateľom balíček Filmbox až do konca roka

SledovaniTV nadeľuje svojim užívateľom balíček Filmbox až do konca roka

Užívatelia SledovaniTV dostali vianočný darček v podobe 13 prémiových kanálov skupiny Filmbox. Súčasťou balíčka je navyše aj videotéka Filmbox, ktorá zahŕňa viac ako 290 seriálov a filmov na okamžité prehranie.

Internetová televízia SledovaniTV ako každý rok obdarovala svojich zákazníkov. Tí môžu od 15. 12. až do 2. 1. 2024 vo svojich aplikáciách sledovať kanály zo skupiny Filmbox. Sú to filmové stanice FilmBox Extra, FilmBox Premium, FilmBox Family, FilmBox ArtHouse a FilmBox Stars, športové: FightBox a Fast & Fun Box, erotické: Erox a Eroxxx, dokumentárne: DocuBox a FunBox a nakoniec lifestylový FashionBox. Na svoje si teda príde naozaj každý.

Balíček doplnia decembrové promokanály National Geographic, National Geographic Wild a AMC, ktoré majú diváci k dispozícii zadarmo po celý mesiac. Celkom sa teda jedná o 16 TV kanálov, ktoré môžu zákazníci služby sledovať úplne zadarmo.

„Tieto kanály dlhodobo patria medzi najobľúbenejšie stanice v našej službe, rozhodli sme sa nimi preto potešiť našich užívateľov práve na Vianoce,“ hovorí Head of Marketing spoločnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

Pravidelné promokanály sú obľúbený benefit internetovej televízie SledovaniTV. Tá preto medzi svojimi zákazníkmi uskutočnila prieskum, o ktoré prémiové kanály majú užívatelia najväčší záujem. Výsledky potvrdili, že zákazníci najviac túžia práve po kanáloch z rodiny FilmBox.

Po celý december navyše prebieha zľavová akcia, kedy je možné vyskúšať si balíček Detský za 1 Kč na prvý mesiac (akcia platí iba pre zákazníkov, ktorí balíček Detský nikdy nemali aktívny). Vianočný balíček 16 kanálov zadarmo je tak možné rozšíriť o ďalších 11 staníc, ktoré potešia menšie aj väčšie deti.

„Veríme, že náš vianočný balíček vykúzli radosť na tvári nejednému nášmu užívateľovi. Prajeme všetkým našim zákazníkom i partnerom krásne prežitie Vianoc,“ dodáva Matěj Čičák.