Do kín prichádza najnovšia marvelovka Madame Web (VIDEO)

Do kín prichádza najnovšia marvelovka Madame Web (VIDEO) Foto: Sony Pictures

Najnovšia marvelovka Madame Web predstavuje záchranárku Cassie (Dakota Johnson), ktorá po smrteľnej nehode nielenže znovu ožije, ale tiež získa nadprirodzené jasnovidecké schopnosti. Teraz musí čeliť záhadnému Ezekielovi Simsovi, ktorý je na stope trom mladým ženám v snahe zmeniť svoju budúcnosť. Cassie sa musí naučiť používať svoju myseľ ako zbraň, aby ich uchránila pred nepriaznivým osudom.

Ako Cassie sa predstaví Dakota Johnson (kto by ju nepoznal z Päťdesiat odtieňov sivej), ktorá si v rámci prípravy na svoju úlohu zgustla na kaskadérskom tréningu. Väčšinu scén za volantom sanitky bravúrne odjazdila ona sama. Kvôli scénam pod vodou absolvovala aj tréning, pri ktorom sa naučila zadržať dych na takmer tri a pol minúty. A aby zvládla súboje, trénovala sebaobranu holými rukami.

Sydney Sweeney (Euphoria, White Lotus, Miluje ma, nemiluje ma) dodala, že veru dva mesiace všetky herečky makali podľa individuálneho plánu na kondičke, svaloch, flexibilite a ladnosti vo vzduchu. Isabela Merced (The Last of Us, Transformers: The Last King) a Celeste O’Conor (Krotitelia duchov: Dedičstvo, Niekde medzi) tiež potvrdili, že sa v rámci prípravy na svoje úlohy učili pohybovať ako pavúky a veľa času strávili vo vzduchu pri vzdušnej akrobacii. Hlavného záporáka stvárňuje Tahar Rahim (Napoleon, Mauritánec - Denník z Guantanáma), ktorý si takisto užil intenzívnu fyzickú prípravu a v Spidey svete sa v žiadnom prípade nestratí.