Pozrite sa, kto je v súkromí moderátor Ruže pre nevestu (FOTO)

Pozrite sa, kto je v súkromí moderátor Ruže pre nevestu (FOTO) Foto: Markíza

Na Markíze pokračuje boj o lásku ženícha Radka Urbanyaka. Moderátorom šou Ruža pre nevestu je Krištof Králik, ktorý sa v šou objavil už aj v prvej sérii.

„Vďaka skúsenostiam z minulého roka už presne viem, do čoho idem a čo ma čaká. Aj preto sú moje pocity veľmi príjemné. Natáčame v exotickom prostredí Srí Lanky, ktoré dodáva celkovej šou ešte väčšiu atraktivitu,“ povedal Krištof.

Foto: Markíza

„Krištofa Králika si diváci obľúbili v minuloročnej sérii šou Ruža pre nevestu. Do jej konceptu skvelo zapadol nielen profesijne, ale aj ľudsky, a preto nás veľmi teší, že môžeme v spolupráci pokračovať aj pri ďalšej sérii tejto šou,“ hovorí PR manažérka TV Markíza Zuzana Ďuricová.

Odporúčame aj: Kto sú súťažiace a ženích z Ruža pre nevestu 2024 (FOTO)

Krištof Králik pracoval v modelingu, roky hviezdil v svetových kampaniach najznámejších módnych značiek, má za sebou fashion weeky v Miláne či Paríži a venuje sa aj moderovaniu a fotografii. Jeho prvou hereckou úlohou bola postava drsného stredoškoláka Charlieho v seriáli Pán profesor.

Odporúčame aj: Pozrite si zákulisie vily na Srí Lanke, kde sa natáča Ruža pre nevestu (FOTO, VIDEO)

S kolegami zo seriálu Martinom Klinčúchom a Matúšom Kolárovským moderoval vlog k hudobnej šou SuperStar. Neskôr ako moderátor informoval divákov o novinkách na streamovacej platforme Voyo v relácii Voyo News.