Markíza hľadá deti do seriálu Búrlivé víno

Markíza hľadá deti do seriálu Búrlivé víno

Televízia hľadá dvoch chlapcov, ktorý sa podobajú na Petra Nádasdiho v detstve.

 Do Búrlivého vína vstupuje nová postava, ktorá zohrá v deji kľúčovú úlohu. Je to Maxim Zachar - charizmatický a tajomný boháč s pošramotenou minulosť, ktorý sa jedného dňa prisťahuje z Nórska do zrekonštruovaného kaštieľa za mestečkom. Nikto netuší, prečo sa usadí práve tam, na šialenom mieste, ktorý bol predtým komunistickým blázincom. Zachar sa spolčuje s tými najhoršími ľuďmi v meste - Mirom, Inge, Renim a Baxom a využíva ich na získanie posledných dostupných pozemkov v regióne. Najväčší zálusk si naňho robí zlatokopka Inge, pre ňu je Zachar s jeho rozprávkovým bohatstvom korisť, ktorú si za žiadnych okolností nemôže nechať ujsť. Zachar sa najprv javí ako nebezpečný človek, ktorý chce obrať bezmocných vinárov a bezcieľne skúpiť celý región. Za jeho konaním je však jasný cieľ a dokonale premyslená hra. Pomsta býva sladká, no niekedy môže prerásť do obludných rozmerov...

Vzhľadom na to, že postavu Maxa chcú tvorcovia predstaviť komplexne aj s jeho minulosťou, televízia hľadá dvoch chlapcov, ktorí by boli vhodní na stvárnenie Maxa z detstva. V deji sa totiž odohrajú aj flashbacky do minulosti postavy. 

Foto: Markíza

Televízia vyhlásila konkurz. "Ak máte vo svojom okolí chlapcov vo veku 4-5 rokov a 14-15 rokov, ktorí by sa aspoň trošku podobali na hereckého predstaviteľa Petra Nadasdiho (nemusia byť jeho vernou kópiou) a majú aspoň trošku hereckého talentu, pošlite fotografiu a kontaktné údaje na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Možno sa šťastie usmeje práve na vaše dieťa! Na kamerové skúšky zavoláme len vybraných uchádzačov! Ale POZOR! Hlásiť sa môžete len do PIATKA, 24. januára, do 12.00h!" oznámila televízia.