UPC uskutoční 15. júla preladenie digitálnej TV a pridá nové programy

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA v záujme skvalitnenia služby digitálnej televízie v utorok 15. júla 2014 v čase medzi 00:00 a o 06:00 hod. uskutoční automatickú technickú aktualizáciu služby UPC DIGITAL. Táto zmena umožní rozširovanie programovej ponuky o ďalšie atraktívne programy.

 15.7.2014 sa ponuka UPC DIGITAL rozšíri o tri nové stanice (dokumentárnu Viasat Nature, filmovú Sundance Channel a športový program Golf Channel), ktoré sa stanú súčasťou balíčka Digital Plus. Všetky stanice v tomto balíčku – spolu až 14 - budú môcť od 15.7. do 31.8.2014 sledovať všetci zákazníci digitálnej televízie bez ohľadu na to, ktorú službu UPC DIGITAL využívajú.

V noci z pondelka (14.7.) na utorok (15.7.) z dôvodu aktualizácie spoločnosť UPC odporúča svojim zákazníkom nechať set top box nastavený na programe Šláger TV. V takomto prípade sa programová ponuka aktualizuje automaticky do 3 minút, v závislosti od typu set top boxu. Ak by zákazník z akýchkoľvek príčin set top box nemal v priebehu noci nastavený na spomenutej TV stanici, stačí na ďalší deň prepnúť na tento program, vypnúť a zapnúť set top box, k aktualizácii príde automaticky. Aktualizácia môže vyvolať zmenu poradia jednotlivých TV programov. V prípade, že službu UPC DIGITAL zákazník využíva prostredníctvom CA modulu, spôsob aktualizácie závisí od typu TV prijímača.

Pre jednoduché zvládnutie tejto aktualizácie si zákazníci môžu pozrieť stručný postup s podrobnými informáciami a návodom aktualizácie, ktorý je k dispozícii na webe UPC http://online.upc.sk/preladujeme/