Prvého januára pôjde maratón premiérových dielov Simpsonovcov

Prvého januára pôjde maratón premiérových dielov Simpsonovcov Foto: Prima

Premiérovú 25-tú sériu Simpsonovcov, ktorej vysielanie v USA skončilo v máji tohto roku, začala TV Prima vysielať v júni. Posledných šesť premiérových epizód odvysiela 1. januára 2015 všetky za sebou na stanici Prima Cool.

 

 

Dvojhodinový novoročný maratón Simpsonovcov štartuje o 18.30 dvomi staršími epizódami. Od 19.20 budú nasledovať šesť premiérových dielov novej série.

Prvá bude epizóda "Jedlík Lucas", v ktorej sa Marge rozhodne dohodiť Líze perspektívneho priateľa. Hosťom dielu je bizarný americký komik Zach Galifianakis.

Ďalší diel s názvom Budúca budúcnosť patrí do kategórie epizód, ktoré ukazujú budúcnosť žltej rodinky. Starý Bart sa v ňom totiž vydá vymazať si spomienky na svoju bývalú manželku, Líza sa stará o zombie Milhouse a Marge nechá Homera oživiť cez jeho digitálnu kópiu.

Tretia epizóda Čo robiť, keď Bart čaká, ukáže schopnosť Bartu nechať ľubovoľnú ženu otehotnieť  bez toho, aby s ňou mal sex, cez voodoo. Vďaka tomu sa stane spasiteľom všetkých neplodných párov mesta, nakoniec je však unesený ľuďmi, ktorí majú s jeho superschopnosťami nekalé zámery.