Slovenská filharmónia ponúka zdarma záznamy koncertov na webe

Ak nestihnete prísť na koncert ruskej hudby, alebo ktorýkoľvek koncert sezóny, prípadne máte chuť vypočuť si ešte raz koncert, ktorý ste navštívili v Slovenskej filharmónii, môžte sledovať záznamy koncertov na novej stránke – http://stream.filharmonia.sk/.


Videozáznamy koncertov v Slovenskej filharmónii pripravuje tím kolegov: Vašek Frkal – zvuk, svetlá, Stano Beňačka – kamery, zvuk, postprodukcia, svetlá, Marek Piaček – réžia, kamery, postprodukcia, Jozef Chabroň – réžia, Vašo Frkal ml. – kamery, zvuk, svetlá, Peter Gonda – streaming server admin – v skratke Streamboyz Team, ktorí pripravili aj tento nový , moderný dizajn stránky.

„Pripravili sme pre vás novú stránku s archívom koncertov Slovenskej filharmónie. Staršie koncerty v starom formáte nájdete zatiaľ v sekcii Archív. Nové videá môžete konečne prehrávať aj na mobilných zariadeniach. Videá sú oproti starším konvertované do vyššieho rozlíšenia. Raz za čas vyberieme niektorý koncert a dáme ho k dispozícii na určitý čas vo Full HD rozlíšení, aby ste si mohli aj z domova vychutnať najmodernejšie technológie, ktoré v Slovenskej filharmónii máme. Odteraz môžete naše záznamy sledovať aj na tabletoch a smartfónoch a dúfam, že túto možnosť aj využijete. Konečne bude v autobusoch znieť zo štupľov okrem hardrocku a rapu aj Mahlerova Deviata," píše SF v tlačovej správe.