Pozrite si prehľad veľkonočného programu na JOJ

 

 

Už dnes o 14:30 sa dozviete, čo sa deje v noci za uzamknutým vchodom Prírodovedného múzea. Nenechajte si ujsť Noc v múzeu v hlavnej úlohe s Benom Stillerom. O 17:05 sa na televízne obrazovky vrátia veveričí bratia Alvin, Simon a Teodor v pokračovaní úspešnej rozprávky Alvin a Chipmunkovia 2. Ak máte radšej napätie a akciu, zapnite si JOJku o 20:30. Bruce Willis bude znova zachraňovať svet vo svojej najúspešnejšej úlohe neohrozeného policajta Johna McClanea vo filme Smrtonosná pasca 4.

Sobota bude takmer celý deň patriť zvieratkám. Pozrite si premiéru rozprávky Pasca na žraloka 2, v ktorej sa bude bystrá a šikovná rybička Pi snažiť popasovať so skupinou drsných žralokov. V hlavnom večernom programe si môžete vychutnať skutočný príbeh o spisovateľovi, ktorý dobrodružné príbehy už nepíše, ale radšej ich prežíva na vlastnej koži aj s celou svojou rodinou. Film Kúpili sme ZOO v hlavnej úlohe so Scarlett Johansson a Mattom Damonom si vás určite získa. V nedeľu o 20:30 sa už tradične presunieme na tanečný parket, kde to v šou Tanec snov roztočí 6 tanečných párov.

Ani na veľkonočný pondelok sa v spoločnosti televízie JOJ nebudete nudiť. O pol dvanástej si môžete pripomenúť to najlepšie z najhoršieho v Česko Slovensko má talent – Hviezdna rota. Určite vás zabavia aj animované filmy Psy vo vesmíre a Hľadá sa nemo. Večer vás čaká premiéra štvrtého dielu obľúbenej rozprávky pre malých aj veľkých – Doba ľadová: Zem v pohybe. Milovníci akčných filmov si zas prídu na svoje o 22:35 pri premiére kriminálneho trileru Nájomný vrah v hlavnej úlohe s ikonickým Stevenom Seagalom.