Pozrite si prehľad veľkonočného programu na Markíza

Prežite s nami najhlučnejšiu, najzubatejšiu, najušatejšiu Veľkú noc! Ako? Veľmi jednoducho! Stačí sledovať našu veľkonočnú filmovú ponuku, s ktorou sa iste zabavíte. Čo to teda bude?

HOP (Piatok - 3. apríla o 20.30)
Keď u nás dostanete zálusk na veľkonočné kraslice a cukrovinky, musíte si ich vykoledovať. Na Veľkonočnom ostrove to obstaráva Veľkonočný zajac, ktorý za koledníkov oddrie všetku čiernu prácu. V praxi to znamená, že velí armáde zajacov a kuriatok, ktorí ako na bežiacom páse vyrábajú sladkosti a vajíčka, aby sa dostali skutočne ku všetkým deťom.
Veľkonočný zajac by však rád svoj rozkvitajúci podnik čoskoro odovzdal svojmu synovi. Lenže Zajo kašle na povinnosti i na tradície a nadovšetko túži stať sa slávnym rockovým bubeníkom. Kvôli tomu dokonca ujde z domu a vyberie sa do Los Angeles, kde chce v hudbe preraziť. Namiesto toho však narazí. Narazí na predný nárazník auta, ktoré šoféruje Fred. To je rovnako nezodpovedný flákač ako Zajo, líši sa od neho snáď len tým, že je človek. Pretože zrážku medzi Zajom a autom vyhralo auto, musí sa Fred o zraneného chlpáča postarať, kým sa úplne nezotaví.

MUŽI V ČIERNOM 3 (Sobota - 4. apríla o 20.30)
Agenti Jay a Kay sú späť. Jay počas svojich 15 rokov s Mužmi v čiernom videl veľa nevysvetliteľných vecí, ale nič, ani mimozemšťania, ho nedokáže tak zmiasť ako jeho sarkastický, tajnostkársky partner. Ale keď je život agenta Kay a osud planéty v ohrození, musí agent Jay cestovať v čase späť do minulosti, aby dal všetko do poriadku. Jay objaví, že existujú tajomstvá o vesmíre, o ktorých mu Kay nikdy nepovedal - tajomstvo, ktoré sa mu odhalí, keď sa spojí s mladým agentom Kay, aby zachránil svojho partnera, agentúru a budúcnosť ľudstva.

HERKULES (Nedeľa, 5. apríla o 20.30)
Poloboh, poločlovek - Hercules - s bájnu silou a odvahou bojuje vo veľkolepom dobrodružstve v čele svojej armády proti najnebezpečnejším stvoreniam staroveku, aby získal svoju vyvolenú a zbavil Zem tyranského kráľa. Než sa stal legendou a vzniesol sa na Olymp, bol život mocného poloboha Herkula len večným bojom a utrpením...

BABOVŘESKY (Pondelok, 6. apríla o 20.30)
Letná komédia Zdeňka Trošku je úsmevnou komédiou zo života súčasnej juhočeskej dediny Babovřesky, ktorá s komediálnym nadhľadom sleduje kopiace sa nedorozumenia a súhry náhod, ktoré poriadne zamotajú hlavu jej obyvateľom.