Ako naladiť nové programy, ktoré pribudli v Skylinku

Ako naladiť nové programy, ktoré pribudli v Skylinku Foto: Universal Pictures

V Skylinku pribudlo niekoľko nových televíznych programov a u niektorých súčasných programov došlo k zmene parametrov satelitného vysielania.

Nové televízne programy

V programových balíčkoch Digital a Digital HD pribudli české televízne stanice z produkcie TV Barrandov – Barrandov HD, Kino Barrandov, Kino Barrandov HD, Barrandov Plus, Barrandov Plus HD a jeden slovenský program Doma HD.

V balíčkoch Mini a vyšších (Multi, Kombi, HD Plus, Multi HD a Komplet) pribudne filmový program JOJ Cinema (spustenie do 5. 6. 2015) a erotický program Reality Kings (vysiela od 22 do 06 hodiny a vo svojej celodennej verzii je dostupný v rámci prémiového balíčku Exxtra. Reality Kings v balíčku Mini nahradil erotický program Brazzers, ktorý je súčasne dostupný od 22 do 05 v rámci balíčka Exxtra).
Balíčky Kombi a vyššie (Multi HD a Komplet) sa rozšírili o program E! Entertiment, ktorý prináša zaujímavosti zo sveta celebrít a Nautical HD.

Programy s novými parametrami satelitného vysielania

V posledných dňoch začali niektoré programy Skylinku vysielať paralelne aj na nových pozíciách - programy CS Film/CS Mini, HOROR FILM, ducktv, RELAX a REBEL. Vysielanie týchto programov na pôvodných pozíciách bude ukončené v horizonte niekoľkých týždňov.

Ako postupovať pre naladenie nových a súčasných televíznych programov Skylink:
Pre sledovaní uvedených programov je potrebné naladiť tieto programy na satelitnom prijímači. Zákazníci so satelitnými prijímačmi s funkciou FastScan (väčšina prijímačov s označením Skylink READY) majú automatické ladenie.