Mediálny magnát Murdoch sa zasnúbil s bývalou manželkou Micka Jaggera

Mediálny magnát Rupert Murdoch (84) sa po štvrtýkrát zasnúbil.

Ožení sa s herečkou a bývalou topmodelkou Jerry Hallovou (59), ktorá bola v rokoch 1990 až 1999 manželkou speváka skupiny Rolling Stones Micka Jaggera. Oznámenie sa dnes objavilo v rubrike Narodenia, sobáše a úmrtia britského denníka The Times, ktorý je súčasťou Murdochova mediálneho impéria.

"Rupert Murdoch, otec Prudence, Elisabethy, Lachlan, Jamesa, Grace a Chloe Murdochových, a Jerry Hallová, matka Elizabethy, Jamesa, Georgia a Gabriela Jaggerových, s radosťou oznamujú svoje zasnúbenie," píše sa v oznámení, ktoré vyšlo v novinách. Termín svadby oznámenia nespresňuje.

Murdocha, ktorý je výkonným predsedom mediálnej spoločnosti News Corporation, a Hallovú zoznámila jedna z Murdochových sestier v Austrálii, kde sa magnát narodil, napísal britský denník na webe. Dvojica je spolu od minulého leta. Pár sa zasnúbil cez víkend v Los Angeles, kde sa zúčastnil slávnostného odovzdávania Zlatých glóbusov.

Murdoch, ktorého majetok odhaduje časopis Forbes na 11 miliárd dolárov, bol ženatý už trikrát. Plnil predné stránky novín aj v roku 2011, kedy niektorí novinári jeho bulvárneho denníka News of the World boli zatknutí v rámci škandálu s odpočúvaním.