Začína nová reality šou Oktogán Výzva. Prinášame podrobnosti

Začína nová reality šou Oktogán Výzva. Prinášame podrobnosti Foto: O2sport.cz


V pondelok 10. októbra štartuje vysielanie nová reality show z prostredia bojových športov s názvom Oktagon Výzva, v ktorej televízia bude hľadať šampióna v najťažšom bojovom športe na svete - MMA

Osem špičkových športovcov z Česka aj Slovenska sa stretne v šou zmiešaných bojových umení MMA, čo je kráľovná bojových športov. Okrem tréningov televízia ukáže aj ich súkromie a prípravu na súboje nielen v boxe, džude a karate, ale aj v mnohých ďalších bojových športoch.
Spoločne budú bývať aj trénovať, vzájomne zápasiť o postup vo vyraďovacích súbojoch. V súťaži sa predstavia dva tímy, český a slovenský. Každý tím povedie skúsený tréner - osobnosť MMA.

MMA Mixed Martial Arts (zmiešané bojové umenia) je kombináciou viacerých bojových, silových a vytrvalostných športov - športy box, thajský box, zápasenie, džudo, brazílske džiu-džicu a mnohé ďalšie. Zápasí sa v klietke v tvare oktagonu, ktorá slúži ako ochrana športovcov, aby z ringu pri zápasení nevypadli. Zápas má tri kolá, jedno kolo trvá päť minút.

Oktagon Výzva bude súčasťou programu PLUSky osem týždňov každý pondelok o 22:00 hod. V ČR bude Oktogan výzvu vysielať O2 TV Sport.