Kto koho hrá v seriáli Susedia

Kto koho hrá v seriáli Susedia Foto: Markíza

V pôvodnej zostave, s rovnakými charaktermi a vzťahmi, ale s novými situáciami a príbehmi. Televízia markíza vrátila na obrazovku seriál Susedia.

 

 Kto koho hrá (postavy a herci):

 

László Komárom (Andy Kraus)

Andy Kraus Foto: TV Markíza


László je veselý a vždy dobre naladený kutil. Niet snáď domáceho spotrebiča, ktorý by neprešiel jeho rukami. No v dnešnej dobe, keď sú opravy pomaly drahšie ako nové spotrebiče, už jeho džob nie je taký, aký býval a ostal bez práce.

Svojou dobromyseľnosťou a prehnanou snahou pomáhať druhým často spôsobí problémy a zamotá situáciu ešte viac ako bola. Je to typ človeka, na ktorého sa dá len veľmi ťažko nahnevať. Je tradicionalista a hrdý Maďar. S manželkou Ildikó, ktorá sa mimochodom, stále nenaučila variť, tvoria priam ideálny pár.

Odporúčame aj: Prichádzajú noví Susedia: Čo sa zmení, a čo bude ako v starých Susedoch?

No Lászlovo filozofovanie ju častokrát dovádza do zúfalstva. Aj keď v oboch koluje temperamentná maďarská krv, tak ich hádky a nezhody sa najčastejšie končia láskyplným objatím. Z Lászla sa po rokoch stal hypochonder a namiesto kutilských vecí má v kufríku celú lekárničku, vrátane tlakomeru a defibrilátora.

 

František Stromokocúr (Peter Marcin)

Peter Marcin Foto: TV Markíza


František je vášnivý poľovník a pracuje ako správca lesného revíru. Je cholerik a jeho nálady sa striedajú tak často, ako počasie. Nenávidí, keď ho niekto vyrušuje pri jeho obľúbených činnostiach - ako je poobedňajší spánok či sledovanie akéhokoľvek športu v televízii.

Väčšinou si jeho zlú náladu odnesie manželka Zuza, ale nešetrí ani svojich susedov Ildikó či Lászla. František sa nikdy neospravedlní za to, čo v návale zlosti povedal, ale tvári sa, že sa vlastne nič také ani neudialo.

Ostatní si už na jeho výkyvy nálad zvykli, jedine Ildikó dokáže František uraziť a priviesť k plaču. Najviac ho ale dráždia pracovné aktivity jeho ženy Zuzany, ktorá sa snaží predávať tie najnepotrebnejšie veci.  Rozhodne sa kandidovať na poslanca do miestneho zastupiteľstva.

 

Ildikó Komárom (Viki Ráková)

Viki Ráková Foto: TV Markíza


Ildikó, manželka Lászla, je síce temperamentná, no citlivá osôbka. Je vzťahovačná, často sa ľutuje a trápi. Vo výnimočných chvíľach (aj s malým množstvom alkoholu) sa ale dokáže poriadne odviazať

Vtedy zabúda aj na bibliu, aj na smútok a ide do druhého extrému - tancuje na stole a je problém ju skrotiť. Vzťah Lászla a Ildikó je komplikovaný, keďže citové vydieranie praktizuje iba na ňom. Je poriadkumilovná, dobrá gazdiná a neporiadok u Františka a Zuzany ju privádza do šialenstva. Ale napriek všetkému variť stále nevie.