Vznikol nový web Damskajazda.sk

Vznikol nový web Damskajazda.sk Foto: Damskajazda.sk

Tlačová agentúra SITA spustila nový online magazín pre ženy.

 

 

Na začiatku marca spustila tlačová agentúra SITA nový online projekt Damskajazda.sk. „Ten je určený pre odvážne a moderné ženy, ktoré chcú byť vždy o krok vpred," charakterizuje nový web SITA.

Magazín pre ženy Dámskajazda.sk prinesie novinky a trendy zo sveta módy, kozmetiky, zdravia, šoubiznisu a životného štýlu. na stránke má aj horoskop, fotogalérie z aktuálnych módnych a šoubiznisových udalostí, ankety a súťaže.

Súčasťou magazínu je rubrika s názvom Dobré správy, kde budú každý deň pribúdať len samé pozitívne správy.

„Rozhodli sme sa v rámci portálu Webnoviny.sk oddeliť časť obsahu pod samostatnú značku, aby sme efektívnejšie oslovili ženy, ktoré chcú lepšie vyzerať, štýlovo sa obliekať, či zdravo sa stravovať. Na svoje si prídu aj ženy, ktoré sa zaujímajú o riešenie životných alebo partnerských problémov alebo hľadajú aktuálne informácie zo sveta šoubiznisu a kultúry", povedala pre Omédiách.com manažérka portálu Damskajazda.sk Sandra Bombošová.

Cieľovou skupinou sú ženy vo veku 19 – 45 rokov, najsilnejšie jadro tvoria ženy vo vekovom rozmedzí 20-35 rokov.

V týchto dňoch spustilo nový ženský portál zena.pravda.sk aj vydavateľstvo Perex.

SITA má nový web - Damskajazda.sk

 

Tlačová agentúra spustila nový online magazín pre ženy

Na začiatku marca spustila tlačová agentúra SITA nový online projekt Damskajazda.sk. „Ten je určený pre odvážne a moderné ženy, ktoré chcú byť vždy o krok vpred,“ charakterizuje nowý web SITA.

Magazín pre ženy Dámskajazda.sk prinesie novinky a  trendy zo sveta módy, kozmetiky, zdravia, šoubiznisu a životného štýlu.  B ponuke je aj horoskop, fotogalérie z aktuálnych módnych a šoubiznisových udalostí vo svete a u nás doma, ankety a súťaže.

Súčasťou magazínu je rubrika s názvom Dobré správy, kde budú každý deň pribúdať len samé pozitívne správy.

„Rozhodli sme sa v rámci portálu Webnoviny.sk oddeliť časť obsahu pod samostatnú značku, aby sme efektívnejšie oslovili ženy, ktoré chcú lepšie vyzerať, štýlovo sa obliekať, či zdravo sa stravovať. Na svoje si prídu aj ženy, ktoré sa zaujímajú o riešenie životných alebo partnerských  problémov alebo hľadajú aktuálne informácie zo sveta šoubiznisu a kultúry“, povedala pre Omédiách.com manažérka portálu Damskajazda.sk Sandra Bombošová.

Cieľovou skupinou sú ženy vo veku 19 – 45 rokov, najsilnejšie jadro tvoria ženy vo vekovom rozmedzí 20-35 rokov.

V týchto dňoch spustilo nový ženský portál zena.pravda.sk aj vydavateľstvo Perex.