Ministerstvo popiera informácie Korzára o možnej vražde manželky policajného šéfa pobočky NAKA

Ministerstvo popiera informácie Korzára o možnej vražde manželky policajného šéfa pobočky NAKA Foto: minv.sk

 V Košiciach došlo v ranných hodinách k tragédii.

 Dnes (2.2.) v skorých ranných hodinách polícia prijala oznámenie, že na medziposchodí jedného z obytných domov na Čordákovej ulici v Košiciach bolo nájdené telo ženy bez známok života. O prípade informujú viaceré médiá. V prvej správe Korzár na webe informoval, výstrel mal vyjsť zo služobnej zbrane šéfa košickej pobočky NAKA a že pracovať sa má s dvoma verziami vraždou i samovraždou. Informáciu od Korzára prebrali viaceré médiá.

"Môžeme potvrdiť, že v tomto prípade ide o manželku policajta. V súčasnej dobe prebiehajú na mieste neodkladné a neopakovateľné procesné úkony," píše v tlačovej správe ministerstvo vnútra. Hoci vyšetrovanie len začína, ministerstvo už teraz tvrdí, že "na mieste činu nič nenasvedčuje tomu, že by malo ísť o vraždu ako sa spomína v denníku Korzár. Taktiež policajti počas obhliadky našli list na rozlúčku."

V ďalšej rozšírenej verzii článku Korzár už vraždu nespomína. Korzár píše, že manželka "pravdepodobne spáchala samovraždu."

Hoci od tragédie prešlo len niekoľko hodín, médiá ale aj ministerstvo prichádzajú so svojimi závermi, bez ohľadu na výsledky vyšetrovania.
Zdroj: sme.sk/Korzár

"Vzhľadom na to, že na mieste činu bola nájdená služobná zbraň, prípadom sa zaoberá Inšpekcia Ministerstva vnútra SR. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia," dodáva MV.