Vychádza nový časopis, jeho patrónkou je Gizka Oňová (FOTO)

Vychádza nový časopis, jeho patrónkou je Gizka Oňová (FOTO) Foto: Markíza

Dnes 15. júna vyšlo pilotné číslo nového časopisu SENIOR MAGAZÍN, ktorý je určený pre skupinu 60+.

Časopis bude vychádzať každé dve mesiace pod hlavičkou vydavateľstva Kamapress.

Dvojmesačník SENIOR MAGAZÍN je relaxačný, náučný a zábavný magazín pre všetkých seniorov, píše vydavateľ. Úvodné číslo prináša rozhovory s Gizkou Oňovou, ktorá je aj na titulke, s Jadrankou, Hanou Zagorovou, Františkom Kovárom a píše aj o Karolovi Duchoňovi. Čitatelia nájdu v časopise aj letné recepty šéfkuchára Petra Vargu, horoskopy od Marcely Laiferovej či rady, ako si na záhrade založiť skalku.

Magazín bude prinášať pravidelné rubriky ako fyzické a duševné zdravie, skutočné príbehy, prírodné krásy či hobby. Súčasťou časopisu je aj psychologická poradňa, krížovky, osemsmerovky a sudoku.

„Senior magazín prichádza na svet aj preto, aby si seniori nemuseli kupovať dva, tri alebo aj viac časopisov. U nás budú mať všetko, čo ich zaujíma, pod jednou strechou,“ povedal šéfredaktor Vlado Topercer.. „V redakčnom kolektíve sa stretli nielen kvalitní a ostrieľaní novinári, ale aj skúsení lekári, psychológ, veterinár a v neposlednom rade aj Gizka Oňová, ktorá bude akousi nepísanou patrónkou časopisu, alebo Marcela Laiferová, ktorá bude pripravovať horoskopy a články, ako sa udržať fit aj vo vyššom veku,” dodáva šéfredaktor.