Machala sa vyhrážal novinárovi

Machala sa vyhrážal novinárovi Reprofoto

Syn Drahoslava Machalu sa stal členom výkonného výboru SZĽH. Už pri jednom z prvých rozhovorov poslal novinárovi vyhrážku.

 

 


Igor Nemeček po zvolení za staronového prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja na ďalšie obdobie predstavil aj členov výkonného výboru. V tíme má aj advokáta Lukáša Machala, ktorý je šéfom hokeja v Petržalke. Lukáš Machala je synom Drahoslava Machalu, ktorý v minulosti radil Vladimírovi Mečiarovi aj Robertovi Ficovi. Lukáš Machala bol v minulosti poslancom za SNS v Dúbravke ale aj členom Rady STV. Bývalý šéf marketingu SZĽH Štefan Nižňanský potom, ako sa stal šéfom STV, si Lukáša Machalu vybral za právneho poradcu topmanažmentu televízie.


Lukáš Machala krátko po predstavení výkonného tímu povedal, že „zlepšenie marketingu a zlepšenie komunikácie s médiami – to si myslím, že si berieme za svoje viacerí, pretože v tomto smere slovenský hokej v minulom období trošku pokrivkával." Hneď ukázal, ako si to predstavuje.

V prvom rozhovore po voľbe sa novinárovi vyhrážal žalobou. Keď mu novinár chcel položiť otázku ohľadom jeho politického angažovania sa,  (novinár sa ho pýtal na kandidovanie v Petržalke, Machala kandidoval v Dúbravke) nenechal ho dopovedať otázku a skočil mu do reči. "Pozor na ďalšiu otázku, lebo príde žaloba z mojej strany, na toto si dávajte pozor," povedal Machala a dodal, že je nielen novinár ale aj advokát.

Rozhovor nahral a zverejnil Slovakprospects.com, vyhrážka je po 8 minúte.