Internetová televízia SME má prvýkrát nový web

Skupina SME.sk kompletne redizajnovala web tv.sme.sk, hlavnú platformu na prehrávanie videí internetovej televízie SME.

 

Webová stránka internetovej televízie SME sa prvýkrát od vzniku výraznejšie mení. Nový dizajn webu najsledovanejšej slovenskej internetovej televízie len dopĺňa dôležitejšie zmeny v pozadí.

Diváci si videá na Sme.sk spájajú predovšetkým s ich tvorcami, protagonistami a reláciami. Preto sa samostatné stránky relácií stali dôležitejšími. Každá z relácií má prispôsobenú podstránku a v jednotlivých epizódach relácií pribudla možnosť odoberať e-mailové avízo s novými časťami. Systematickejšie sa tiež pracuje s fanúšikovskými stránkami na Facebooku a odporúčaniami na ďalšie videá.

Po redizajne budú videá na TV SME krajšie a ostrejšie. Ak to kvalita videa umožňuje, bude sa dať jednoduchým prepnutím prehrávať vo vyššej kvalite.

S novým tv.sme.sk na web prichádza aj rozhranie z aplikácií TV SME pre Samsung a Antik Box (viac o nich na http://tv.sme.sk/aplikacia). Aplikácia je teraz aj na stránke http://www.sme.sk/player/. Jednoducho umožňuje prehrávať videá TV SME napríklad po prepojení počítača s obrazovkou televízora cez HDMI kábel, na televízore s prehliadačom internetu, alebo len ako alternatívu webu tv.sme.sk. Môžete si pustiť napríklad všetky epizódy sitcomu SME v háji za sebou, spustiť prúd Najnovších alebo Najsledovanejších videí, všetky spravodajské či zábavné videá za sebou. K dispozícii je aj Vysielanie TV SME, v ktorom za sebou plynie výber aktuálnych najlepších videí.

Samozrejme, nový web je bez problémov použiteľný na iPadoch.

Televízia SME má od januára tohto roku niekoľko noviniek. Najväčšou zmenou v pozadí je nový šéfdramaturg Samo Trnka, zároveň jedna z najvýraznejších tvárí. Pribudla nová denná relácia TV tip na dnes, v ktorom Jaro Kurpel upozorňuje na to dobré a zlé v ponuke slovenských a českých televízií. TV SME posilnilo aj videá pre ženy seriálom Torty pre začiatočníkov, ktorý prezentuje postupy, rady a tipy na prípravu populárnych poťahovaných tort.

Veľkým obsahovým posilnením TV SME budú filmy, o detailoch novinky budeme informovať neskôr.