Národná súťaž aplikácií AppsRulezz 2013 prináša viacero noviniek

Okrem aplikácii pre tablety a smartfóny sa môžu do súťaže prihlásiť aj tie, ktoré boli vytvorené pre TV. Prihlášky sú opäť bezplatné a novinkou je aj ocenenie pre najúspešnejšieho developera na základe umiestnenia jeho prác v danom ročníku.

Národná súťaž pôvodných slovenských aplikácii AppsRulezz ponúka tento rok viaceré novinky. V treťom ročníku pribudla k dvom hlavným kategóriám Smartphone a Tablet aj tretia – TV aplikácie. Okrem toho má najlepšia práca šancu získať výnimočné ocenenie App Prix.
Treťou novinkou AppsRulezz je, že organizátori na základe umiestnenia jednotlivých aplikácii vyhlásia aj víťaza kategórie Orange App Developer roka. Toto ocenenie si odnesie prihlasovateľ, ktorého aplikácie v aktuálnom ročníku získali najviac hodnotených umiestnení (shortlist, 1. – 3. Miesto, App Prix).
Porotu súťaže AppsRulezz 2013 tvoria minuloroční víťazi, blogeri, odborní novinári a zástupcovia špecializovaných digitálnych agentúr. Prihláška do AppsRulezz 2013 je aj vďaka spoločnosti Orange - partnerovi slovenských aplikácií, tento rok bezplatná. Uzávierka súťažných aplikácii je 14. apríla 2013.
„Sme radi, že sa nám podarilo vytvoriť celonárodnú rešpektovanú súťaž. Snažíme sa, aby bola otvorená čo najširšej skupine vývojárov mobilných aplikácií, preto je prihláška do súťaže bez registračného poplatku a vstup na vyhlasovanie je rovnako zadarmo. V prvých dvoch ročníkoch sa nám podarilo zozbierať viac ako 150 pôvodných slovenských aplikácií a veríme, že tento rok sa priblížime k hranici 100 prihlášok v jednom roku," povedal Peter Šebo, hlavný organizátor súťaže.
Víťazov súťaže AppsRulezz vyhlásia na záverečnej párty po konferencii MobileRulezz 2013.