Androidová aplikácia Teraz.sk má už 20 000 stiahnutí

26.03.2013 15:06 | Tlačové správy | TASR

S mobilnou aplikáciou Teraz.sk môžete teraz aj vyhrať víkendový pobyt v GINO PARADISE Bešeňová, alebo dvakrát dve celodenné vstupenky

Spravodajská mobilná aplikácia Teraz.sk pre smartfóny a tablety s operačným systémom Andrid je jednou z najpopulárnejších spravodajských aplikácií na Slovensku. Počas deviatich mesiacov si ju z Google Play stiahlo viac 20 000 užívateľov.
„Spravodajská aplikácia, ktorú sme priniesli, je rýchla, jednoduchá, prehľadná a bezplatná a aj preto ju denne používa viac ako polovica z užívateľov, ktorí si ju nainštalovali, povedal generálny riaditeľ TASR Jaroslav Rezník .
Správy z portálu Teraz.sk sú v aplikácií triedené podľa najnovších, najčítanejších, najdôležitejších a podľa sekcií. Čítať sa dajú ako v knihe, jedným potiahnutím prsta. V aplikácií Teraz.sk sa dá tiež nastaviť veľkosť písma a všetky správy sa dajú jedným kliknutím zdieľať na sociálnych sieťach, alebo posielať e-mailom.
Androidová aplikácia Teraz.sk je prvou slovenskou spravodajskou aplikáciou, ktorá sa automaticky prispôsobuje aj tabletom. Kým v mobilných telefónoch klienti listujú medzi zoznamom sekcií, zoznamom správ a jednotlivými správami pohybom prsta zo strany na stranu, v aplikácii Teraz.sk pre tablety majú v ľavej časti obrazovky vysunutý zoznam správ alebo menu kategórií. Čítanie spravodajstva je tak oveľa prehľadnejšie, rýchlejšie a jednoduchšie.

"Aplikáciu sme nastavili tak, aby automaticky detekovala, v akom zariadení je nainštalovaná a plne sa mu prispôsobila," povedal generálny riaditeľ TASR Jaroslav Rezník. Zároveň zdôraznil, že aj touto aplikáciou TASR dokazuje, že okrem kvalitného, rýchleho a transparentného spravodajstva poskytuje verejnosti aj komfort pri jeho čítaní a patrí už nielen medzi obsahových, ale aj technologických lídrov na našom spravodajskom trhu.
Pre majiteľov smartfónov a tabletov s iným operačným systémom má TASR k dispozícií aj mobilnä aplikáciu pre iOS alebo mobilnú verziu stránky dostupnú na m.teraz.sk.

Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

1. Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

O júla tohto roku pôsobí na pozícii Head of Strategy reklamnej agentúry Mayer/McCann Erickson Martin Kozár.

Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

2. Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

Rada Slovenského filmového ústavu má nové zloženie. Ministerka kultúry Ľubica Laššáková vymenovala štyroch nových členov.

Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

3. Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

Predseda Smeru-SD dnes pobúril článok Nového Času, na facebooku opäť kritizuje slovenské médiá.

Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

4. Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes navrhol výmenu novinára Kyryla Vyšynského väzneného v Kyjeve za režiséra Oleho Sencova odsúdeného v Rusku na dvadsať rokov.

Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

6. Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

Na komunikačnom oddelení spoločnosti Tesco Slovensko došlo k viacerým zmenám.

Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

7. Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

V stredu vo veku 58 rokov zomrel spisovateľ, básnik, textár, publicista a dlhoročný rozhlasový spolupracovník Maroš M. Bančej.

Pri požiari v štúdiu animovaných filmov zahynulo najmenej 33 ľudí (VIDEO)

8. Pri požiari v štúdiu animovaných filmov zahynulo najmenej 33 ľudí (VIDEO)

Najmenej 33 ľudí zahynulo pri požiari v známom japonskom štúdiu animovaného filmu Kyoto Animation Studio v japonskom Kjóte.

Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

9. Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

Spoločnosť Orange štartuje novú PR kampaň s názvom Rodinné LOVEstories.

Známy prejav Jakeša má už 30 rokov, pozrite si necenzurovaný záznam (VIDEO)

10. Známy prejav Jakeša má už 30 rokov, pozrite si necenzurovaný záznam (VIDEO)

Paní Zagorová je síce „milá holka“, ale už tri roky po sobe berie 600 tisíc... a čo potom „Jandovia a iní“? Od slávneho prejavu Miloša Jakeša, ktorý bol predzvesťou pádu komunismu, uplynulo presne 30 rokov.