Búrlivé víno porazilo Panelák!

02.04.2013 13:20 | Tlačové správy | Markíza

Pôvodný rodinný seriál televízie Markíza zaznamenal po presune do hlavného vysielacieho času rekordnú sledovanosť.

Diváci televízie Markíza zachovali priazeň Búrlivému vínu aj po jeho presune do hlavného vysielacieho času. Pôvodný rodinný seriál zaznamenal rekordnú sledovanosť a porazil konkurenčný denný seriál Panelák.

Markíza ponúkla divákom na Veľkonočný pondelok, 1. apríla 2013, mimoriadnu sviatočnú nádielku až dvoch epizód Búrlivého vína po sebe. V univerzálnej cieľovej skupine 12+ išlo o doposiaľ najsledovanejšie časti, prvú si pozrelo 806-tisíc a druhú 870-tisíc divákov.

V strategickej cieľovej skupine 12-54 dosiahlo Búrlivé víno s druhou časťou rekordný rating 14,7 % (share 34,2 %) a s prvou časťou tretí najvyšší rating 13,2 % (share 28,6 %).

Hviezdy seriálu Búrlivé víno sa divákom predstavili aj v znovuobnovenej podvečernej šou Bez servítky. Ich kulinárske umenie zaujalo najmä mladé ženy 15-24 s trhovým podielom 34,3 %.

Najsledovanejším spravodajstvom na trhu boli Televízne noviny s ratingom 14,3 % a trhovým podielom 37,6 % v cieľovej skupine 12-54. K obrazovkám prilákali 885-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Televízne noviny tradične zabodovali v cieľovej skupine vysokoškolsky vzdelaných divákov 12-54, ktorí Markíze zabezpečili trhový podiel 44,5 %.

Skupina Markíza (Markíza, Doma, Dajto, FOOOR) bola v pondelok v cieľovej skupine 12-54 trhovým lídrom celodenne (share 30,4 %) aj v prime-time (share 35,5 %).

PR oddelenie TV Markíza

České médiá sú pod tlakom, uvádza Európska novinárska federácia

Česká média jsou pod tlakem veřejnosti a politiků, část mediálního trhu navíc stále nepřímo ovládá premiér Andrej Babiš, uvádí zpráva Evropské novinářské federace (EJF), na kterou upozornil zpravodajský server iRozhlas.

Kvôli škandalóznej stopke odvolali šéfa bulharského rádia

Odvolanie generálneho riaditeľa bulharského verejnoprávneho rozhlasu BNR Svetoslava Kostova dnes schválila bulharská Rada pre elektronické médiá (SEM).

Dano Dangl o novej Mall.tv: Vyrábame necenzurovaný obsah, nepozeráme sa na to, či sa niekto urazí (VIDEO)

Už mesiac na Slovensku vysiela nová internetová televízna platforma Mall.tv. Má veľké ambície, chce "dobyť slovenský trh".

Markíza kvôli násiliu nečakane vylúčila z Farmy jedného súťažiaceho (VIDEO)

Televízia Markíza dnes oznámila, že z reality šou Farma vylúčila jedného zo súťažiacich - Mateja Jurkoviča.

Marocký kráľ omilostil novinárku odsúdenú za interrupciu

Marocký kráľ včera omilostil novinárku Hadžáru Rajsúníovú, ktorá bola minulý mesiac odsúdená k ročnému väzenia za nemanželský sex a interrupciu spolu so svojím snúbencom, lekárom a dvoma jeho kolegami.

Kontroverznej piesni Elánu dali viaceré rádiá stopku, čo hovorí na kritiku skupina Elán? (VIDEO)

Najnovší počin skupiny Elán videoklip Bulvárne krysy vyvolal nielen medzi novinármi ale aj mnohými fanúšikmi skupiny pobúrenie a kritiku.

SWAN posilňuje postavenie v regiónoch, majetkovo vstupuje do dvojice telekomov

Telekomunikačný operátor SWAN posilňuje svoju pozíciu na slovenskom trhu. Akvizíciou lučeneckých spoločností SBD Lučenec – stredisko Satelit a Kabel Telekom napĺňa SWAN aj naďalej svoju víziu vyzývateľa trojice nadnárodných telekomov, ktoré pôsobia na našom trhu. Zákazníkom prinesie majetkový vstup nielen modernizáciu infraštruktúry, ale aj nové produkty a služby.

Do niektorých redakcií prišla 39-hodinová nahrávka Gorily, zverejnená je aj na webe

V utorok večer dostalo niekoľko redakcií mailom link, na ktorom je 39 hodinová nahrávka súboru v mp3 formáte s názvom Gorila.

Zákazníci DSL internetu v Orangei budú surfovať rýchlejšie a bez dátových obmedzení. Zrýchli aj optika. Všetko za nezmenenú cenu

Od 16. októbra 2019 Orange zvyšuje rýchlosti pevného DSL internetu a optického internetu Partner a ruší pri nich dátové obmedzenia. O ďalších 100 Mbit/s vzrastie aj maximálna rýchlosť pri najvyššom variante optického internetu Home Fiber. To všetko bez akejkoľvek zmeny v cenách.

Zoznam novinárov, ktorých lustrovali a sledovali, zostavil Kočner s Petrom Tóthom

„Lustrovanie 29 novinárov a ich 140 príbuzných vrátane zavraždeného Jána Kuciaka v policajných databázach nariadil aj zabezpečil Marian Kočner a sprostredkoval ho podnikateľ s väzbami na Smer Norbert Bödör. Vypovedal o tom bývalý šéf kontrarozviedky SIS a Kočnerov priateľ a spolupracovník Peter Tóth v prípade vyšetrovania lustrácií aj v prípade vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.“