Nakupujte v Lidli a ušetrite niekoľko drahocenných minút

02.04.2013 13:50 | Tlačové správy | Lidl

Spoločnosť Lidl Slovenská republika štartuje od utorka 2. apríla 2013 súťaž o štýlové skútre značky Vespa.

Pripravili sme si pre vás celkovo 29 týchto obľúbených dopravných prostriedkov - jeden za každý aprílový deň, počas ktorého budú naše predajne otvorené. Zapojiť sa do súťaže o model LX 50 2T sa môže zapojiť každý, kto do 30. apríla 2013 nakúpi v Lidli aspoň za 15 eur a pošle SMS s kódom z účtenky.

Zabojovať o obľúbené skútre v štyroch farebných vyhotoveniach môžete každým nákupom v Lidli v hodnote minimálne 15 eur. Stačí si len odložiť účtenku a odoslať SMS správu v tvare "LIDL (medzera) VESPA (medzera) 24-miestny kód z účtenky" na číslo 6661. V prípade, že dostanete spätnú textovú správu, ktorá potvrdzuje Vaše zaradenie do súťaže, ste už k výhre o krôčik bližšie. Vaša šanca na úspech sa zvyšuje každým ďalším nákupom nad 15 eur, počet zaslaných kódov na osobu totiž nie je limitovaný. Každá SMS však môže obsahovať iba číslo z 1 účtenky. Do losovania môže byť zaradený len kód z účtenky z nákupu, ktorý bol uskutočnený v čase konania súťaže.
Súťaž za nákup v Lidli o jeden zo symbolov Talianska prebieha od 2. do 30. apríla 2013. Dvadsať deväť výhercov obľúbeného skútra bude náhodným výberom vylosovaných po skončení súťaže z celkového počtu prijatých správnych súťažných SMS.
Neváhajte, nakupujte v Lidli a možno práve Vy odídete na novučičkej a štýlovej Vespe.
Viac informácií nájdete na stránkach www.lidl.sk a www.facebook.com/lidlslovensko.

Za hackerstvo a za klamstvá o teroristoch hrozia mužovi štyri roky väzenia

Muž čelí obžalobe zo šírenia poplašnej správy spočívajúcej v tom, že v Česku zaútočia teroristi.

Chcete si požičať kolobežku, bicykel alebo zavolať si taxík cez mobilnú aplikáciu? Tieto tipy pomôžu mať peniaze v bezpečí

Objednať si odvoz, prípadne požičať si bicykel alebo kolobežku je bežné v zahraničí, ako aj na Slovensku. Tieto nové formy prepravy využívame počas dňa, ale napríklad aj na dovolenke v cudzine.

Rektor navrhol, aby vysoké školy kúpili denník Lidové noviny

Rektor Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze Vojtěch Petráček navrhl, aby se vysoké školy složily a koupily Lidové noviny ze skupiny Mafra, která patří Agrofertu.

Kaczyński obvinil zahraničné médiá, že sa miešajú do volieb

Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) Jaroslaw Kaczyński obvinil zahraničné médiá z toho, že sa pred nadchádzajúcim druhým kolom hlasovania o budúcom poľskom prezidentovi miešajú do volieb.

Škoda Auto Slovensko má nového šéfa marketingu

Od júla 2020 nastáva zmena v top manažmente spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Domček deduška Večerníčka zrekonštruujú a premiestnia (VIDEO)

Očakávaná obnova a rekonštrukcia národnej kultúrnej pamiatky známeho domčeka deduška Večerníčka sa začala 6. júla 2020.

O2 poľudštilo svoju zákaznícku linku. Od prvého momentu sa s vami bude rozprávať zamestnanec linky a nie automat (VIDEO)

O2 sa rozhodlo radikálne zmeniť zážitok, s akým sa zákazník najčastejšie stretáva pri volaní na zákaznícke linky. Preto v týchto dňoch pristúpilo k vypnutiu prednahratých hlášok, ktoré slúžili na navigovanie zákazníka a prináša priame spojenie so zamestnancom zákazníckej linky  už od začiatku hovoru. Zákazník tak po novom nebude musieť počúvať vopred nahraté dlhé zoznamy možností ani zadávať žiadne čísla v menu, ale hneď po vytočení čísla 949 je privítaný a spojený s najbližším voľným asistentom.

Začal proces, v ktorom herec Depp žaluje bulvárny denník

S čiernou šatkou zakrývajúcou ústa a nos dnes prišiel na súd v Londýne hrdina Pirátov z Karibiku a hollywoodsky herec Johnny Depp.

VÚB banka má novú kampaň s Petrou Polnišovou aj Evou Večerovou (VIDEO)

VÚB banka začiatkom júla spustila novú kampaň s názvom „Čo je v rodine to sa počíta“, ktorá sa odohráva v prostredí rodiny a susedov.

EÚ musí bojovať s nenávisťou na internete spoločne, povedala podpredsedníčka EK

Európska únia potrebuje záväzné spoločné pravidlá, ktoré by prinútili internetové sociálne siete aktívne bojovať proti nenávistným prejavom a zároveň rešpektovať slobodu prejavu.