Nakupujte v Lidli a ušetrite niekoľko drahocenných minút

02.04.2013 13:50 | Tlačové správy | Lidl

Spoločnosť Lidl Slovenská republika štartuje od utorka 2. apríla 2013 súťaž o štýlové skútre značky Vespa.

Pripravili sme si pre vás celkovo 29 týchto obľúbených dopravných prostriedkov - jeden za každý aprílový deň, počas ktorého budú naše predajne otvorené. Zapojiť sa do súťaže o model LX 50 2T sa môže zapojiť každý, kto do 30. apríla 2013 nakúpi v Lidli aspoň za 15 eur a pošle SMS s kódom z účtenky.

Zabojovať o obľúbené skútre v štyroch farebných vyhotoveniach môžete každým nákupom v Lidli v hodnote minimálne 15 eur. Stačí si len odložiť účtenku a odoslať SMS správu v tvare "LIDL (medzera) VESPA (medzera) 24-miestny kód z účtenky" na číslo 6661. V prípade, že dostanete spätnú textovú správu, ktorá potvrdzuje Vaše zaradenie do súťaže, ste už k výhre o krôčik bližšie. Vaša šanca na úspech sa zvyšuje každým ďalším nákupom nad 15 eur, počet zaslaných kódov na osobu totiž nie je limitovaný. Každá SMS však môže obsahovať iba číslo z 1 účtenky. Do losovania môže byť zaradený len kód z účtenky z nákupu, ktorý bol uskutočnený v čase konania súťaže.
Súťaž za nákup v Lidli o jeden zo symbolov Talianska prebieha od 2. do 30. apríla 2013. Dvadsať deväť výhercov obľúbeného skútra bude náhodným výberom vylosovaných po skončení súťaže z celkového počtu prijatých správnych súťažných SMS.
Neváhajte, nakupujte v Lidli a možno práve Vy odídete na novučičkej a štýlovej Vespe.
Viac informácií nájdete na stránkach www.lidl.sk a www.facebook.com/lidlslovensko.

Ako zabezpečiť svoju domácnosť počas dovolenky?

1. Ako zabezpečiť svoju domácnosť počas dovolenky?

Nezáleží na tom, či prázdninové mesiace strávite v Tatrách, pri jadranskom pobreží alebo kdekoľvek inde. Kým budete mimo domu, treba sa postarať o to, aby vaša obývačka zostala bez neželaných návštev.

Čína vedie informačnú vojnu proti hongkonským demonštrantom

2. Čína vedie informačnú vojnu proti hongkonským demonštrantom

Čínske štátne médiá sa stali nástrojom informačnej vojny Pekingu proti demonštrantom, ktorí sa od júna búria proti pomerom v Hongkongu. Obhajujú kroky tamojšej polície a manipulatívnym spravodajstvom zhadzujú účastníkov protestov, z ktorých zosnovania vinia Západ. V čínskom podaní sú aktuálne udalosti dielom malej skupiny násilníkov, ktorá bez podpory ľudu usiluje o nezávislosť Hongkongu a rozvracia Čínu, píše denník The New York Times.

DIGI prináša najlepší svetový program

3. DIGI prináša najlepší svetový program

DIGI SLOVAKIA si so štartom svetových futbalových líg pripravila pre svojich zákazníkov zaujímavú jesennú kampaň. Na štyroch kanáloch DIGI SPORT a novom programe PREMIER SPORT čaká na divákov to najlepšie zo svetového futbalu. Zákazníci si môžu vychutnať až 11 športových HD kanálov a k tomu 54 rodinných programov už v základnom balíku za stále nezmenených 9,60 € mesačne. Jesennú kampaň DIGI spúšťa od 15. augusta 2019.

Facebook nechal prepisovať hlasové správy svojich užívateľov

4. Facebook nechal prepisovať hlasové správy svojich užívateľov

Spoločnosť Facebook platila stovky externých spolupracovníkov, aby pre ňu prepisovali hlasové správy užívateľov jednej z jej aplikácií.

5. Terčom kybernetického útoku sa stali novinári aj aktivisti, ktorí informujú o Rusku

Tri desiatky expertov na Rusko v Európe a USA, medzi nimi pracovníci mimovládnych organizácií, akademici, novinári a politickí aktivisti, sa stali obeťou dômyselného kybernetického útoku, oznámil v sobotu investigatívny server Bellingcat.

Británia zakázala reklamy so stereotypným pohľadom na mužov a ženy (VIDEO)

6. Británia zakázala reklamy so stereotypným pohľadom na mužov a ženy (VIDEO)

V Británii prvýkrát zakázali dve reklamy na základe nového pravidla, ktoré nedovoľuje pri propagácii výrobkov prisudzovať mužom a ženám stereotypné role. Podľa regulačného úradu, ktorý v krajine na reklamy dohliada (ASA), sa nenáležité klišé objavilo v reklame amerického výrobcu potravín Mondelez a automobilky Volkswagen.

7. Bývalý šéfredaktor aj zástupca šéfredaktora Trendu chystajú nový ekonomický projekt

Odídenci z Trendu pripravujú ďalší nový ekonomický projekt.

Relácia Jaromíra Soukupa dostala pokutu za neobjektivitu a nevyváženosť

8. Relácia Jaromíra Soukupa dostala pokutu za neobjektivitu a nevyváženosť

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) na svém dnešním zasedání vyměřila pokutu 400.000 korun televizi Barrandov za neobjektivitu a nevyváženost v pořadu Kauzy Jaromíra Soukupa.

Každý desiaty dôchodca si musí privyrábať

9. Každý desiaty dôchodca si musí privyrábať

Na Slovensku nie je veľa ľudí, ktorí majú dve zamestnania. Pätina pracujúcich, každý desiaty dôchodca a každý ôsmy rodič, starajúci sa o dieťa do troch rokov však v prieskume uviedli, že musia mať ešte jeden džob.

Marta Jandová bude mať vlastnú talk show MARTA (VIDEO)

10. Marta Jandová bude mať vlastnú talk show MARTA (VIDEO)

Speváčka Marta Jandová bude mať vlastnú televíznu talkshow.