Búrlivé víno je naďalej najsledovanejší seriál na trhu!

03.04.2013 13:43 | Tlačové správy | Markíza

Celkovo najúspešnejším programom dňa boli v utorok Televízne noviny. Televízie zo skupiny Markíza obsadili v prime-time 37,7 % trhu.

Búrlivé víno si aj v utorok 2. apríla 2013 udržalo pozíciu najsledovanejšieho pôvodného seriálu na trhu v oboch hlavných cieľových skupinách. Zároveň tiež išlo o najúspešnejší nespravodajský program dňa.

V strategickej cieľovej skupine 12-54 dosiahol rodinný seriál televízie Markíza rating 12,9 % a trhový podiel 30,6 %. Vinárska sága prilákala k obrazovkám celkovo 782-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, čo je tretí najvyšší počet od jeho štartu.

Aj v hlavnom vysielacom čase si Búrlivé víno udržalo výraznú dominanciu v cieľovej skupine mladých žien 15-24 s trhovým podielom 46,6 %. V rámci tejto kategórie sa darilo aj nasledujúcemu dramatickému seriálu Horúca krv, ktorý zaznamenal trhový podiel 30,2 %.

Najsledovanejším programom dňa v oboch hlavných cieľových skupinách boli v utorok Televízne noviny. V cieľovej skupine 12-54 dosiahli rating 14,4 % a trhový podiel 42,1 %. Pozrelo si ich 898-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Hlavné spravodajstvo televízie Markíza si zachováva priazeň v inzertne atraktívnej cieľovej skupine vysokoškolsky vzdelaných divákov 12-54 s trhovým podielom 49,8 %.

Markíza bola jednotkou na trhu aj s podvečernou kulinárskou šou Bez servítky, ktorá zaznamenala v cieľovej skupine 12-54 podiel 25,9 %. Gurmánske špeciality herca Ľuboša Kostelného oslovili najmä mladé ženy 15-24, v tejto cieľovej skupine dosiahla relácia trhový podiel 38,7 %.

Skupina Markíza (Markíza, Doma, Dajto, FOOOR) bola v utorok v cieľovej skupine 12-54 trhovým lídrom celodenne (share 32,1 %) aj v prime-time (share 37,7 %).

PR oddelenie TV Markíza

Analytici zmapovali internetové operácie ruskej vojenskej rozviedky

Ruská vojenská rozviedka známa pod skratkou GRU aktualizovala metódy zavedené v dobe studenej vojny a snaží sa ovplyvňovať verejnú mienku vo svete pomocou virtuálnych novinárov a fiktívnych mediálnych organizácií či výskumných ústavov. Jej internetové operácie sa zároveň líšia od postupov propagandistickej Agentúry pre výskum internetu (AII).

Nové O2 SMART Paušály majú už aj viaceré osobnosti. Vyskladali si ich po svojom (VIDEO)

O2 predstavilo 4. novembra nové revolučné O2 Paušály. Do nich pridalo okrem veľkých objemov dát aj vybrané služby prémiového obsahu ako je HBO GO, O2 TV, hudobnú streamovaciu službu Tidal s najväčšou databázou hudobných singlov, či predplatné denníkov SME a Denníka N, a to v cene paušálu podľa výberu zákazníka. Okrem tradičnej marketingovej kampane O2 pracuje aj so samostatnou online kampaňou.

Kočnerova Threema: Kočnerovým človekom mal byť aj Ivan Čeredejev

Sieť novinárov, ktorú mal využívať Marian Kočner a jeho komando, sa rozrastá.

Polícia: Podozrenia z otravy novinárky, ktorá náhle zomrela, sa nepotvrdili

Obvinený z vraždy novinára Jána Kuciaka Zoltán Andruskó vyslovil na začiatku roka podozrenie, že redaktorka RTVS mohla byť otrávená vraždiacim komandom, ktoré stojí za vraždou Kuciaka.

Inkognito so Zuzanou Čaputovou malo historický rekord (VIDEO)

Špeciálny diel zábavnej relácie televízie JOJ Inkognito, ktorý odvysielala televízia v pondelok večer, dosiahol podľa JOJ hneď dva rekordy.

Operátor upozorňuje na podvodné telefonáty, útočia na city

Mobilný operátor 4ka zachytil včera vôbec najmasívnejší pokus o podvodné volania zo zahraničia.

Slovenské školstvo má množstvo problémov, učiteľom to ale nie je jedno

Prvý ročník projektu Na každej škole záleží ukázal, že školy majú záujem rozvíjať tak schopnosti učiteľov, ako aj svojich žiakov. A to aj napriek podfinancovaniu, či ďalším problémom, ktorým naše školstvo čelí. Komenského inštitút spolu s Poštovou bankou sa preto rozhodli nadviazať na úspech pilotného ročníka a rozbehnúť jeho pokračovanie v Nitrianskom kraji. Následne bude prebiehať aj v ďalších župách.

Zuzana Čaputová bude hosťom špeciálnej relácie Václava Moravca (VIDEO)

Prezidentka Zuzana Čaputová bude hosťom relácie ČT24 Fokus Václava Moravca.

Divadelné Dosky vyhrala inscenácia, ktorá ukazuje, čo môžu spôsobiť konšpiračné teórie (VIDEO)

"Ak chcem nejakým spôsobom podať odhalenie komplotu, nemusím záujemcovi dodať nič originálne, naopak, treba mu ponúknuť len a najmä to, o čom sa už dávno dozvedel, alebo by sa mohol oveľa ľahšie dozvedieť inými cestami. Ľudia veria iba tomu, čo už vedia, a práve v tom spočíva krása Univerzálneho Formy Sprisahania.“

Kofola má zmeny vo vedení marketingu

Skupina Kofola v lete rozšírila svoje portfólio akvizíciou spoločnosti Espresso, ktorú spojila so spoločnosťou LEROS a vytvorila tak nový pilier skupiny. V tejto súvislosti posilňuje tímy.