Premiér v relácii Modré z neba zodvihne Janinu hodenú rukavicu!

03.04.2013 13:47 | Tlačové správy | Markíza

Na kritiku vážne chorej Jany reaguje sám predseda vlády Robert Fico. Dokáže jej pomôcť v ťažkej životnej situácii?

Plnenie tajných snov na Markíze pokračuje. Obľúbená šou Modré z neba s moderátorom Vilom Rozborilom ponúkne v stredu 3. apríla 2013 o 20:20 ďalšiu trojicu dojímavých príbehov.

Prvé aprílové vydanie sa začne príbehom statočného otca Ľuboša, ktorý sa už viac ako tri roky sám stará o svoje deti - sedemročného Jakuba a štvorročnú Lucku. Matka detí ich opustila a Ľuboš sa stal otcom na plný úväzok. Jakubko trpí ochorením DMO, je odkázaný na pravidelné cvičenie, rehabilitácie, treba mu venovať zvýšenú pozornosť. Ľuboš sníva o väčšom byte, kde by bol priestor na cvičenie so synom, ako aj o možnosti pracovať, hoci v skrátenom pracovnom čase. Modré z neba sa rozhodlo splniť tieto sny.

Divákov chytí za srdce aj emotívny príbeh o Natálke, ktorá od jedenástich rokov trpí mentálnou anorexiou. Vyhladovala sa na hmotnosť iba 22 kilogramov a doslova jej išlo o život. Okrem diagnózy však túto rodinu postihlo ďalšie trápenie. Sociálne úrady totiž usúdili, že Natália je týraná vlastnou mamou a musí byť umiestnená v krízovom centre. Našťastie, zvrat v príbehu nastal vďaka TV Markíza, ktorá o Natálke odvysielala reportáž. Štrnásťročné dievča ostalo u svojej mamy a napísalo do Modrého z neba s jediným cieľom: poďakovať, ospravedlniť sa a povedať jej, že je najlepšou mamou na svete.

Modré z neba zavŕši pokračovanie príbehu onkologickej pacientky Jany, ktorá bola odhodlaná ísť pred Úrad vlády SR a žiadať premiéra Roberta Fica, nech jej ukáže, ako má dôstojne vyžiť zo svojho biedneho invalidného dôchodku. Úrad vlády SR však zareagoval veľmi promptne. Janu si premiér pozval do svojej kancelárie a následne prišiel aj do štúdia Modrého z neba...

Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

1. Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

O júla tohto roku pôsobí na pozícii Head of Strategy reklamnej agentúry Mayer/McCann Erickson Martin Kozár.

Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

2. Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

Rada Slovenského filmového ústavu má nové zloženie. Ministerka kultúry Ľubica Laššáková vymenovala štyroch nových členov.

Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

3. Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

Predseda Smeru-SD dnes pobúril článok Nového Času, na facebooku opäť kritizuje slovenské médiá.

Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

4. Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes navrhol výmenu novinára Kyryla Vyšynského väzneného v Kyjeve za režiséra Oleho Sencova odsúdeného v Rusku na dvadsať rokov.

Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

6. Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

Na komunikačnom oddelení spoločnosti Tesco Slovensko došlo k viacerým zmenám.

Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

7. Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

V stredu vo veku 58 rokov zomrel spisovateľ, básnik, textár, publicista a dlhoročný rozhlasový spolupracovník Maroš M. Bančej.

Pri požiari v štúdiu animovaných filmov zahynulo najmenej 33 ľudí (VIDEO)

8. Pri požiari v štúdiu animovaných filmov zahynulo najmenej 33 ľudí (VIDEO)

Najmenej 33 ľudí zahynulo pri požiari v známom japonskom štúdiu animovaného filmu Kyoto Animation Studio v japonskom Kjóte.

Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

9. Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

Spoločnosť Orange štartuje novú PR kampaň s názvom Rodinné LOVEstories.

Známy prejav Jakeša má už 30 rokov, pozrite si necenzurovaný záznam (VIDEO)

10. Známy prejav Jakeša má už 30 rokov, pozrite si necenzurovaný záznam (VIDEO)

Paní Zagorová je síce „milá holka“, ale už tri roky po sobe berie 600 tisíc... a čo potom „Jandovia a iní“? Od slávneho prejavu Miloša Jakeša, ktorý bol predzvesťou pádu komunismu, uplynulo presne 30 rokov.