Premiér v relácii Modré z neba zodvihne Janinu hodenú rukavicu!

03.04.2013 13:47 | Tlačové správy | Markíza

Na kritiku vážne chorej Jany reaguje sám predseda vlády Robert Fico. Dokáže jej pomôcť v ťažkej životnej situácii?

Plnenie tajných snov na Markíze pokračuje. Obľúbená šou Modré z neba s moderátorom Vilom Rozborilom ponúkne v stredu 3. apríla 2013 o 20:20 ďalšiu trojicu dojímavých príbehov.

Prvé aprílové vydanie sa začne príbehom statočného otca Ľuboša, ktorý sa už viac ako tri roky sám stará o svoje deti - sedemročného Jakuba a štvorročnú Lucku. Matka detí ich opustila a Ľuboš sa stal otcom na plný úväzok. Jakubko trpí ochorením DMO, je odkázaný na pravidelné cvičenie, rehabilitácie, treba mu venovať zvýšenú pozornosť. Ľuboš sníva o väčšom byte, kde by bol priestor na cvičenie so synom, ako aj o možnosti pracovať, hoci v skrátenom pracovnom čase. Modré z neba sa rozhodlo splniť tieto sny.

Divákov chytí za srdce aj emotívny príbeh o Natálke, ktorá od jedenástich rokov trpí mentálnou anorexiou. Vyhladovala sa na hmotnosť iba 22 kilogramov a doslova jej išlo o život. Okrem diagnózy však túto rodinu postihlo ďalšie trápenie. Sociálne úrady totiž usúdili, že Natália je týraná vlastnou mamou a musí byť umiestnená v krízovom centre. Našťastie, zvrat v príbehu nastal vďaka TV Markíza, ktorá o Natálke odvysielala reportáž. Štrnásťročné dievča ostalo u svojej mamy a napísalo do Modrého z neba s jediným cieľom: poďakovať, ospravedlniť sa a povedať jej, že je najlepšou mamou na svete.

Modré z neba zavŕši pokračovanie príbehu onkologickej pacientky Jany, ktorá bola odhodlaná ísť pred Úrad vlády SR a žiadať premiéra Roberta Fica, nech jej ukáže, ako má dôstojne vyžiť zo svojho biedneho invalidného dôchodku. Úrad vlády SR však zareagoval veľmi promptne. Janu si premiér pozval do svojej kancelárie a následne prišiel aj do štúdia Modrého z neba...

Analytici zmapovali internetové operácie ruskej vojenskej rozviedky

Ruská vojenská rozviedka známa pod skratkou GRU aktualizovala metódy zavedené v dobe studenej vojny a snaží sa ovplyvňovať verejnú mienku vo svete pomocou virtuálnych novinárov a fiktívnych mediálnych organizácií či výskumných ústavov. Jej internetové operácie sa zároveň líšia od postupov propagandistickej Agentúry pre výskum internetu (AII).

Nové O2 SMART Paušály majú už aj viaceré osobnosti. Vyskladali si ich po svojom (VIDEO)

O2 predstavilo 4. novembra nové revolučné O2 Paušály. Do nich pridalo okrem veľkých objemov dát aj vybrané služby prémiového obsahu ako je HBO GO, O2 TV, hudobnú streamovaciu službu Tidal s najväčšou databázou hudobných singlov, či predplatné denníkov SME a Denníka N, a to v cene paušálu podľa výberu zákazníka. Okrem tradičnej marketingovej kampane O2 pracuje aj so samostatnou online kampaňou.

Kočnerova Threema: Kočnerovým človekom mal byť aj Ivan Čeredejev

Sieť novinárov, ktorú mal využívať Marian Kočner a jeho komando, sa rozrastá.

Polícia: Podozrenia z otravy novinárky, ktorá náhle zomrela, sa nepotvrdili

Obvinený z vraždy novinára Jána Kuciaka Zoltán Andruskó vyslovil na začiatku roka podozrenie, že redaktorka RTVS mohla byť otrávená vraždiacim komandom, ktoré stojí za vraždou Kuciaka.

Inkognito so Zuzanou Čaputovou malo historický rekord (VIDEO)

Špeciálny diel zábavnej relácie televízie JOJ Inkognito, ktorý odvysielala televízia v pondelok večer, dosiahol podľa JOJ hneď dva rekordy.

Operátor upozorňuje na podvodné telefonáty, útočia na city

Mobilný operátor 4ka zachytil včera vôbec najmasívnejší pokus o podvodné volania zo zahraničia.

Slovenské školstvo má množstvo problémov, učiteľom to ale nie je jedno

Prvý ročník projektu Na každej škole záleží ukázal, že školy majú záujem rozvíjať tak schopnosti učiteľov, ako aj svojich žiakov. A to aj napriek podfinancovaniu, či ďalším problémom, ktorým naše školstvo čelí. Komenského inštitút spolu s Poštovou bankou sa preto rozhodli nadviazať na úspech pilotného ročníka a rozbehnúť jeho pokračovanie v Nitrianskom kraji. Následne bude prebiehať aj v ďalších župách.

Zuzana Čaputová bude hosťom špeciálnej relácie Václava Moravca (VIDEO)

Prezidentka Zuzana Čaputová bude hosťom relácie ČT24 Fokus Václava Moravca.

Divadelné Dosky vyhrala inscenácia, ktorá ukazuje, čo môžu spôsobiť konšpiračné teórie (VIDEO)

"Ak chcem nejakým spôsobom podať odhalenie komplotu, nemusím záujemcovi dodať nič originálne, naopak, treba mu ponúknuť len a najmä to, o čom sa už dávno dozvedel, alebo by sa mohol oveľa ľahšie dozvedieť inými cestami. Ľudia veria iba tomu, čo už vedia, a práve v tom spočíva krása Univerzálneho Formy Sprisahania.“

Kofola má zmeny vo vedení marketingu

Skupina Kofola v lete rozšírila svoje portfólio akvizíciou spoločnosti Espresso, ktorú spojila so spoločnosťou LEROS a vytvorila tak nový pilier skupiny. V tejto súvislosti posilňuje tímy.