Súťaž aplikácií AppsRulezz s rekorným počtom prihlásených

Takmer sto aplikácií pre mobily, tablety a TV bude s určitosťou súťažiť v treťom ročníku AppsRulezz. Uzávierka prihlášok je až 14. apríla, organizátor čakajú preto ešte ďalších záujemcov.

Národná súťaž aplikácií AppsRulezz dokazuje, že aj na Slovensku sú kvalitní vývojári. Organizátori tento rok zaznamenali zo strany súťažiacich rekordný záujem. V treťom ročníku súťaže zabojuje o priazeň poroty s určitosťou bezmála stovka aplikácii a tento počet bude narastať. Už teraz je to však viac súťažiacich ako minulý rok. Uzávierka prihlášok je tento rok až 14. apríla.
„Mobilné aplikácie sa dnes stávajú bežnou súčasťou marketingu moderných firiem. Sme presvedčení, že tento trend bude v nasledujúcich rokoch ešte narastať, o čom svedčí aj fakt, že počas prvých dvoch ročníkov sme zaznamenali spolu 150 prihlásených prác a tento rok očakávame pokorenie magickej hranice sto pôvodných slovenských aplikácií vytvorených počas jedného roka," povedal hlavný organizátor súťaže Peter Šebo.
Okrem aplikácii pre smartfóny a tablety sa po prvý raz môžu do súťaže prihlásiť aj tie, ktoré boli vytvorené pre TV. Novinkou je ocenenie pre najúspešnejšieho developera na základe umiestnenia jeho prác v jednotlivých kategóriách v danom ročníku.
Súťaž AppsRulezz vyvrcholí tradične konferenciou MobileRulezz o mobilnom marketingu v aule Ekonomickej univerzity. Konferencia je primárne určená marketingovým manažérom, zamestnancom kreatívnych a komunikačných agentúr, vývojárom mobilných aplikácii, ale aj novinárom či blogerom. Na konferenciu sa zaregistrovalo už viac ako 125 ľudí.