Súťaž aplikácií AppsRulezz s rekorným počtom prihlásených

03.04.2013 21:37 | Tlačové správy | Marketers

Takmer sto aplikácií pre mobily, tablety a TV bude s určitosťou súťažiť v treťom ročníku AppsRulezz. Uzávierka prihlášok je až 14. apríla, organizátor čakajú preto ešte ďalších záujemcov.

Národná súťaž aplikácií AppsRulezz dokazuje, že aj na Slovensku sú kvalitní vývojári. Organizátori tento rok zaznamenali zo strany súťažiacich rekordný záujem. V treťom ročníku súťaže zabojuje o priazeň poroty s určitosťou bezmála stovka aplikácii a tento počet bude narastať. Už teraz je to však viac súťažiacich ako minulý rok. Uzávierka prihlášok je tento rok až 14. apríla.
„Mobilné aplikácie sa dnes stávajú bežnou súčasťou marketingu moderných firiem. Sme presvedčení, že tento trend bude v nasledujúcich rokoch ešte narastať, o čom svedčí aj fakt, že počas prvých dvoch ročníkov sme zaznamenali spolu 150 prihlásených prác a tento rok očakávame pokorenie magickej hranice sto pôvodných slovenských aplikácií vytvorených počas jedného roka," povedal hlavný organizátor súťaže Peter Šebo.
Okrem aplikácii pre smartfóny a tablety sa po prvý raz môžu do súťaže prihlásiť aj tie, ktoré boli vytvorené pre TV. Novinkou je ocenenie pre najúspešnejšieho developera na základe umiestnenia jeho prác v jednotlivých kategóriách v danom ročníku.
Súťaž AppsRulezz vyvrcholí tradične konferenciou MobileRulezz o mobilnom marketingu v aule Ekonomickej univerzity. Konferencia je primárne určená marketingovým manažérom, zamestnancom kreatívnych a komunikačných agentúr, vývojárom mobilných aplikácii, ale aj novinárom či blogerom. Na konferenciu sa zaregistrovalo už viac ako 125 ľudí.

Na koncertoch bez mobilu, aj tak padali na festivale Pohoda rekordy

1. Na koncertoch bez mobilu, aj tak padali na festivale Pohoda rekordy

Orange a festival Pohoda idú ruka v ruke už osem rokov k stále vydarenejším ročníkom tohto obľúbeného festivalu. Tento rok však návštevníci nezdieľali len jedinečnú atmosféru, hudbu či zážitky s priateľmi, ale aj myšlienku o zodpovednom používaní telefónu či podporu ekologického recyklovania elektro-odpadu. Štatistiky sú aj tento rok plné rekordov.

Ten chlapec jej môže zničiť život!

2. Ten chlapec jej môže zničiť život!

Občas sa ocitnete v situácii, ktorá môže radikálne zmeniť váš život. Nielen týždne a mesiace, ktoré prídu. Ale celý váš život...

Začal sa súd s Ruskom a Kočnerom za falšovanie zmeniek televízie Markíza

3. Začal sa súd s Ruskom a Kočnerom za falšovanie zmeniek televízie Markíza

Dnes začalo súdne pojednávanie s exministrom hospodárstva a bývalým riaditeľom televízie Markíza Pavlom Ruskom a kontroverzným podnikateľom Marianom Kočnerom v kauze falšovania štyroch zmeniek vystavených na sumu v celkovej výške takmer 69 miliónov eur, ktorých preplatenie vymáhala aj od Markízy jedna z Kočnerových firiem.

Najlepšie zarábajúcim filmom všetkých čias sa stal Avengers: Endgame (VIDEO)

4. Najlepšie zarábajúcim filmom všetkých čias sa stal Avengers: Endgame (VIDEO)

Pozrite si aktuálny rebríček najlepšie zarábajúcich filmov v histórii.

Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

5. Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

O júla tohto roku pôsobí na pozícii Head of Strategy reklamnej agentúry Mayer/McCann Erickson Martin Kozár.

Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

6. Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

Rada Slovenského filmového ústavu má nové zloženie. Ministerka kultúry Ľubica Laššáková vymenovala štyroch nových členov.

Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

7. Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

Predseda Smeru-SD dnes pobúril článok Nového Času, na facebooku opäť kritizuje slovenské médiá.

Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

8. Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes navrhol výmenu novinára Kyryla Vyšynského väzneného v Kyjeve za režiséra Oleho Sencova odsúdeného v Rusku na dvadsať rokov.

Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

10. Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

Na komunikačnom oddelení spoločnosti Tesco Slovensko došlo k viacerým zmenám.