Modré z neba si v stredu pozrelo 900-tisíc divákov!

04.04.2013 13:50 | Tlačové správy | Markíza

Najúspešnejším spravodajstvom na trhu boli tradične Televízne noviny. Skupina Markíza dosiahla v prime-time trhový podiel 38,5 %.

Obľúbená rodinná šou Modré z neba si v stredu 3. apríla 2013 vydobyla pozíciu najsledovanejšieho programu dňa v oboch hlavných cieľových skupinách.

Plnenie snov s moderátorom Vilom Rozborilom dosiahlo na obrazovkách televízie Markíza v strategickej cieľovej skupine 12-54 rating 13,1 % a trhový podiel 36,0 %.

Modré z neba si pozrelo až 900-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, čo je najlepší výsledok relácie od 24. decembra 2012. Konkurenčný premiérový seriál výrazne zaostal.

Najsledovanejším spravodajstvom na trhu boli v stredu tradične Televízne noviny. V cieľovej skupine 12-54 zaznamenali rating 12,7 % a trhový podiel 37,6 %. Súhrn najdôležitejších udalostí dňa si nenechalo ujsť 834-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Televízne noviny zabodovali v inzertne atraktívnej cieľovej skupine vysokoškolsky vzdelaných divákov 12-54 (share 51,0 %) či medzi divákmi v Žilinskom kraji 12-54 (share 47,3 %).

Na kulinárske umenie herca Filipa Tůmu v podvečernej šou Bez servítky boli zvedavé najmä mladé ženy 12-24 (share 30,4 %) a diváci v Žilinskom kraji 12-54 (share 33,3 %).

Skupina Markíza (Markíza, Doma, Dajto, FOOOR) bola v stredu v cieľovej skupine 12-54 trhovým lídrom celodenne (share 34,9 %) aj v prime-time (share 38,5 %) s výrazným odstupom od konkurencie.

PR oddelenie TV Markíza

Ten chlapec jej môže zničiť život!

1. Ten chlapec jej môže zničiť život!

Občas sa ocitnete v situácii, ktorá môže radikálne zmeniť váš život. Nielen týždne a mesiace, ktoré prídu. Ale celý váš život...

Začal sa súd s Ruskom a Kočnerom za falšovanie zmeniek televízie Markíza

2. Začal sa súd s Ruskom a Kočnerom za falšovanie zmeniek televízie Markíza

Dnes začalo súdne pojednávanie s exministrom hospodárstva a bývalým riaditeľom televízie Markíza Pavlom Ruskom a kontroverzným podnikateľom Marianom Kočnerom v kauze falšovania štyroch zmeniek vystavených na sumu v celkovej výške takmer 69 miliónov eur, ktorých preplatenie vymáhala aj od Markízy jedna z Kočnerových firiem.

Najlepšie zarábajúcim filmom všetkých čias sa stal Avengers: Endgame (VIDEO)

3. Najlepšie zarábajúcim filmom všetkých čias sa stal Avengers: Endgame (VIDEO)

Pozrite si aktuálny rebríček najlepšie zarábajúcich filmov v histórii.

Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

4. Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

O júla tohto roku pôsobí na pozícii Head of Strategy reklamnej agentúry Mayer/McCann Erickson Martin Kozár.

Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

5. Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

Rada Slovenského filmového ústavu má nové zloženie. Ministerka kultúry Ľubica Laššáková vymenovala štyroch nových členov.

Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

6. Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

Predseda Smeru-SD dnes pobúril článok Nového Času, na facebooku opäť kritizuje slovenské médiá.

Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

7. Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes navrhol výmenu novinára Kyryla Vyšynského väzneného v Kyjeve za režiséra Oleho Sencova odsúdeného v Rusku na dvadsať rokov.

Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

9. Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

Na komunikačnom oddelení spoločnosti Tesco Slovensko došlo k viacerým zmenám.

Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

10. Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

V stredu vo veku 58 rokov zomrel spisovateľ, básnik, textár, publicista a dlhoročný rozhlasový spolupracovník Maroš M. Bančej.