Najviac divákov si vo štvrtok vybralo Televízne noviny a Búrlivé víno

05.04.2013 12:28 | Tlačové správy | Markíza

Jednotkami na trhu boli aj dramatický seriál Horúca krv a podvečerná kulinárska šou Bez servítky. Skupina Markíza dosiahla v prime-time trhový podiel 36,8 %.

Búrlivé víno nenašlo premožiteľa ani vo štvrtok 4. apríla 2013. Pôvodný rodinný seriál televízie Markíza sa stal najsledovanejším nespravodajským programom dňa v oboch hlavných cieľových skupinách a udržal si tiež pozíciu najúspešnejšieho seriálu na trhu.
Vinárska sága dosiahla v strategickej cieľovej skupine 12-54 rating 12,8 % a trhový podiel 31,3 %. K obrazovkám prilákala 777-tisíc divákov starších ako 12 rokov, čo je štvrtý najlepší výsledok od jej štartu 1. januára 2013.

Búrlivé víno si tradične podmanilo najmä mladé ženy 12-24, ktoré Markíze zabezpečili trhový podiel 43,2 %. Jednotkou na trhu bol aj nasledujúci dramatický seriál Horúca krv, ktorý oslovil najmä mladé ženy 12-24 s trhovým podielom 32,0 %.

Celkovo najsledovanejším programom dňa boli vo štvrtok Televízne noviny s ratingom 13,0 % a trhovým podielom 39,9 % v cieľovej skupine 12-54. Pozrelo si ich 821-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov.

Súhrn najdôležitejších udalostí dňa obzvlášť oslovil mladých mužov 15-24 (share 51,9 %), ako aj bonitnú cieľovú skupinu najvyššie vzdelaných divákov a top manažérov 12-54 (share 48,7 %).

Markíza bola trhovým lídrom aj s podvečernou kulinárskou šou Bez servítky, ktorá v cieľovej skupine 12-54 zaznamenala trhový podiel 25,3 %. Gastronomické špeciality, ktorými svojich hereckých kolegov zo seriálu Búrlivé víno pohostila Karin Haydu, zaujali najmä mladé ženy 15-24 (share 36,5 %).

Mužská stanica Dajto vo štvrtok s úspechom odštartovala novinkový sci-fi seriál Votrelci. Prvé dve časti dosiahli v cieľovej skupine 12-54 trhové podiely 3,5 % a 4,2 %. Ešte lepšie sa mu darilo v cieľovej skupine muži 35-54 s podielmi 4,6 % a 5,6 %.

Skupina Markíza (Markíza, Doma, Dajto, FOOOR) bola vo štvrtok v cieľovej skupine 12-54 trhovým lídrom celodenne (share 33,3 %) aj v prime-time (share 36,8 %).

PR oddelenie TV Markíza

Zomrela hviezda zoskupenia Monty Python, herec Terry Jones (VIDEO)

Vo veku 77 rokoch zomrel britský herec Terry Jones, známy najmä z komediálnej skupiny Monty Python.

Daňa a Vaskyho prepustili z väzenia, youtuberskú kariéru majú zakázanú

Kontroverzná dvojica Martin Daňo a Rudolf Vasky po 41 dňoch sa môžu nadýchnuť na slobode. Krajský súd v Bratislave dnes dvojicu prepustil z väzby.

Redakcia vysvetľuje faux pas titulky, na ktorej k herečke po chemoterapii bez vlasov pribalili šampón na husté vlasy (FOTO)

Dosah, aký mala marketingová akcia lifestylového časopisu Story a kozmetickej spoločnosti Schwarzkopf, určite nechce zažiť žiadna spoločnosť.

Súd v kauze vraždy Kuciaka povedal, že Threema je zákonná

Dnes v stredu pokračuje súdne pojednávanie v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Na programe sú výpovede obžalovaných a členov komanda, ktoré sledovalo pre Kočnera novinárov - Peter Tóth, Štefan Mlynarčík a Miroslav Kriak..

Skylink zvyšuje ceny niektorých služieb

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group od 1. 3. 2020 mení cenník.

Nové paušály SLOBODA+ s dátami skutočne na celom Slovensku

Mobilný operátor 4ka odteraz bude ešte výhodnejší a jednoduchší. Natrvalo ruší rozdielne objemy dát v rôznych sieťach, vďaka čomu bude jeho ponuka rovnako výhodná pre tých, ktorí sa pohybujú v jej pokrytí, alebo v pokrytí jej obchodného partnera. Toto skvalitnenie ponuky prinesie väčší komfort zákazníkom a paradoxne, bude znamenať aj úsporu v ich peňaženkách.

Stovky osobností podpísali výzvu proti zneužívaniu kresťanstvských hodnôt Harabinom či kotlebovcami

Viaceré kresťanské organizácie a osobnosti podpísali v týchto dňoch otvorenú výzvu proti spôsobom kampane politických strán, hlavne ĽSNS a strany Vlasť Štefana Harabina, ktoré zneužívajú kresťanské hodnoty na šírenie dezinformácií, nenávisti a strachu. Pod iniciatívou Kresťania proti nenávisti je takmer 700 podpisov.

V predvolebnom dueli sa proti sebe posadia aj dvaja bratranci (VIDEO)

Televízia TA3 chystá pred parlamentnými voľbami sériu televíznych debát.

Vydavateľstvo Pravdy oznámilo meno šéfredaktora

Pred pol rokom odišla z vedenia Pravdy dlhoročná šéfredaktorka Nora Slišková. Od 1. júla bol poverený vedením Jakub Prokeš.

Je tu rok 2020. Na čo všetko sa môžu tešiť hráči počítačových hier?

Rok 2020 bude veľký. Vývojárske štúdiá už dokončujú práce na viacerých veľkých projektoch, ktoré nepochybne potešia každého, kto má doma PC, Xbox alebo PlayStation. Na množstvo ťahákov sa navyše môžeme tešiť už v prvej polovici roka!