Hannibal má svojho sponzora!


AXN v spolupráci so Sony Mobile

Sony Mobile sa stal hlavným sponzorom nového originálneho seriálu televízie AXN. Hlavnú úlohu v ňom hrá najnovší model smartfónu "Sony XperiaTM Z", ktorý sa objaví vo väčšine vizuálnych reklamných formátov 13-dielneho seriálu HANNIBAL. Zhodná kampaň pobeží súčasne v šiestich európskych krajinách, a to na Slovensku, v Českej republike, v Poľsku, Rumunsku, Bulharsku a v Maďarsku, a to od vysielania úvodného dielu 7. - 12. apríla až do konca prvej série Hannibala začiatkom júla 2013.
Nová "Sony XperiaTM Z" je sponzorom nielen konkrétnych seriálových scén, objavuje sa ako variant komunikačného média seriálu. Vytvorené boli reklamné spoty, TV upútavky aj sponzorský klipy. V najužšom spojení je produkt a seriál v reklame na vodeodolný kryt smartfónu "Sú chvíle, kedy záleží na každom okamihu!", v ktorom je divák pozvaný sledovať Hannibala priamo na kvalitnej full HD obrazovke nového smartfónu Sony Xperia. Okrem toho je nový Sony smartfón hlavnou cenou online súťaže Hannibal.
Sponzorský balík navrhla a vytvorila spoločnosť Sony Pictures Television Networks (SPTN) pre strednú Európu. Na realizácii kampane sa podieľala mediálna agentúra PHD v spolupraci so Sony Mobile a za AXN Atmedia.
Seriál Hannibal pochádza zo spoločnej dielne Gaumont International Television a SPT Network (AXN Original Productions). Premiérový prvý diel odvysielajú v týždni od 4. apríla v sieti SPT súčasne v 63 krajinách a v 18 jazykových mutáciách po celom svete. V USA potom seriál uvedú v licencii na NBC.

CZ Hannibal Sony Mobile súťaž - http://bcove.me/f0nua8lo
CZ Hannibal Sony Mobile sponzoring - http://bcove.me/xh1ewmck
CZ Hannibal Sony Mobile TV upútavka - http://bcove.me/egj25fiq
CZ Sony Mobile smartphone bumper kryt - http://bcove.me/ebtw0vmx

O AXN
AXN má v strednej Európe viac ako 18 miliónov predplatiteľov. Okrem Slovenska vysiela v ďalších šiestich krajinách - v Českej republike, v Poľsku, Maďarsku, Rumunsku, Moldavsku a Bulharsku a v siedmich krajinách jadranského regiónu (Srbsku, Chorvátsku, Slovinsku, Macedónsku, Bosne a Hercegovine, Kosove a Čiernej Hore). Televízny kanál sa zameriava na akčné a dobrodružné filmy, seriály a relácie a dynamickú zábavu pre divákov vo vekovej kategórii od 18 do 34 rokov. Jadro programu tvoria kvalitné svetové seriály a najžiadanejšie filmy od Sony Pictures aj ďalších štúdií. AXN je súčasťou medzinárodnej siete Sony Pictures Televison (SPT), ktorej vlastníkom je Sony Pictures Entertainment.

O SONY PICTURES TELEVISION
Sony Pictures Television (www.sonypicturestelevision.com), patrí k vedúcim spoločnostiam na poli televízneho priemyslu. Po celom svete produkuje a distribuuje programy všetkých žánrov, vrátane seriálov, televíznych filmov, divadelných predstavení a rodinnej zábavy na všetkých platformách. SPT disponuje jednou z najväčších databáz celovečerných filmov a televíznych relácií. Môže sa pochváliť bohatým programovým zložením, ktoré zahŕňa veľmi sledované televízne hry, seriály, originálne animované programy a v hlavnom vysielacom čase drámy, komédie a televízne filmy oceňované kritiky.
SPT si tiež udržuje líderskú pozíciu na poli medzinárodnej televíznej produkcie - vytvára viac ako 6 000 hodín vlastného programu, spolupracuje s miestnymi partnermi a produkuje obsah v lokálnom jazyku. Relácie predáva do približne sedemdesiatich krajín sveta.
SPT má v súčasnosti pobočky v 33 krajinách a vlastní alebo je spolumajiteľom 18 produkčných spoločností v 15 krajinách mimo USA. Portfólio medzinárodnej televíznej siete SPT zahŕňa 124 kanálov v 159 krajinách s viac ako 800 miliónmi diváckych domácností. SPT tiež vytvára originálny obsah pre TV aj SPE Premium video webové stránky, Cracle. SPT ďalej vlastnú produkčnú spoločnosť Embassy Row a je spolumajiteľom káblového siete Game Show Network (GSN), TV kanálu 3D 3net, populárnych horor/thriller webových stránok FEARnet a obchodnej spoločnosti ITN Networks, DrOz.com alebo PlayStation.