ST.NICOLAUS prináša na trh novú líniu Jubilejná Natur

ST.NICOLAUS prináša na trh novú líniu Jubilejná Natur Foto: St.Nicolaus

 
Slovenský a prírodný – tieto prívlastky najlepšie vystihujú nový produkt Jubilejná Natur, ktorým spoločnosť ST.NICOLAUS ďalej rozširuje svoj bohatý sortiment na začiatku roka.


„Novinka Jubilejná Natur reaguje na zmenu spotrebiteľských preferencií. Vyšší podiel ovocného destilátu, prírodné zloženie a posun v chuťovom profile – to všetko ponúkame našim spotrebiteľom v novej línii," hovorí Peter Havrilák, manažér značky.
Jedinečnú chuť slovenského prírodného produktu tvorí harmonické spojenie najjemnejšieho liehu s pravým ovocným destilátom, ovocnou šťavou a krištáľovo čistou vodou spod tatranských štítov. Nová línia bude uvedená v dvoch obľúbených príchutiach - slivka a 3 hrušky.
Jubilejnej Natur 3 Hrušky dodáva vyváženú vôňu a chuť kombinácia vyššieho podielu destilátu, jemného liehu a ovocnej šťavy z troch špeciálnych odrôd starostlivo vybraných hrušiek – Bosc Kobak, Konferencia a Williams. Tajomstvo originality Jubilejnej Natur Slivka sa skrýva v prvotriednom slivkovom destiláte, jemnom liehu, lahodnej slivkovej šťave a extrakte z dokonale dozretých plodov sliviek. Prírodné produkty novej línie neobsahujú žiadne umelé farbivá ani arómy a sú dielom skúsených majstrov zo závodu ST.NICOLAUS v Liptovskom Mikuláši.
O tom, či výrobca rozšíri portfólio novej prírodnej línie o ďalšie druhy ovocia, rozhodne záujem spotrebiteľa.
Líniu s claimom „Stvorená z prírody" bude ST.NICOLAUS komunikovať ochutnávkami vo vybraných maloobchodných reťazcoch, PR komunikáciou v odborných i lifestylových médiách, na sociálnych sieťach značky a tiež ďalšími aktivitami v mieste predaja od februára.
Viac o produktoch radu Jubilejná sa dozviete na: http://stn-trade.sk/produkty/jubilejna/