Modré z neba: Materinská láska je silnejšia ako násilie!

Sledujte príbeh týranej Márie a jej detí. Podarí sa matke šiestich detí uniknúť pre násilníkom, ktorý ubližuje svojim vlastným deťom? Keď im nepomohla ani polícia, dokážu pomôcť najbližší?

Mimoriadne obľúbená relácia Modré z neba s moderátorom Vilom Rozborilom aj dnes večer, v stredu 10. apríla 2013 o 20:20, na obrazovkách televízie Markíza chytí divákov za srdce dojímavými príbehmi.

Druhé aprílové vydanie sa začne emotívne silným príbehom týranej Márie, ktorej posledné dve deti sú výsledkom znásilnenia. Od interupcie ju odhovorila jej najstaršia dcéra Veronika. Lily a Sašku by ale dnes nedala za nič na svete. Týraná žena, ktorej nepomohli ani hlásenia na polícii, napokon zvolila útek od manžela. Aj s deťmi ju v dvojizbovom byte prichýlila jej mama Ľudmila. Steny plesniveli, izba pre sedem ľudí plakala po rekonštrukcii, ktorú Márii vysnívali jej kolegovia. A nielen vysnívali, priložili aj ruku k dielu!

Divákov chytí za srdce aj výnimočný príbeh o Daniele, ktorá pomáha dokonca aj z neba. Modré z neba jej vlani v lete doprialo prvé sväté prijímanie, stretnutie s Jankou Hospodárovou a darovalo polohovateľnú posteľ s polohovacím invalidným vozíkom. V novembri však, bohužiaľ, zomrela. Prehrala boj s neurofibromatózou. Jej mama Tatiana stratila milovanú dcéru a jedna z prvých myšlienok, ktoré jej po smrti Danky napadla, bola posunúť pomoc ďalej. Darovať niekomu posteľ a špeciálny vozík. Mohla ich predať a prilepšiť si, tvrdí však, že by nedokázala pokojne spávať. Napokon, jej Danka by určite postupovala rovnako. Boli jedno telo, jedna duša. Tak ako Robino s otcom Arpádom, ktorý Dankine dary potrebovali ako soľ.

Modré z neba zavŕši príbeh mladučkej Patrície, ktorá si vlani v lete nahmatala na krku malú hrčku. Zdôverila sa najlepšej kamarátke Dominike a tá ju hneď hnala k lekárovi. Ortieľ bol neúprosný - rakovina lymfatických uzlín. Napriek náročnej operácii a ešte náročnejšej liečbe Paťa neprepadala zúfalstvu. Rozhodla sa, že rakovinu prirovná k chrípke. Že sa musí liečiť a bude dobre. Obdivovala ju nielen jej rodina, ale aj Dominika. A keďže liečba je ukončená a výsledky lekárov zneli: si zdravá, Domča neváhala a napísala Vilovi. Silný kamarátsky príbeh. O dvoch pekných nerozlučných priateľkách, ktoré si možno našli tretiu – Simonu Krainovú. Posledný príbeh bude mať doslova „fashion" príchuť.