Zdravie už vyzerá inak. Pluska spustila celkom nové izdravie.sk

Mesačník Zdravie, ktorý je so svojimi viac ako 422 tisíc čitateľmi dlhodobo najčítanejší a odborne mimoriadne uznávaný mesačník na slovenskom trhu, spustil tento týždeň celkom nové izdravie.sk
Webový server izdravie.sk je jednou z tematických sekcií multižánrového portálu Pluska.sk.

Časopis Zdravie je tak aj v internetovej podobe moderným spoločníkom pre moderných ľudí, ktorým záleží na ich životnom štýle. Do siedmich sekcií je rozdelený celý svet zdravotníctva, chudnutia, starostlivosti o dieťa a životného štýlu.
Nové izdravie.sk je kontaktnejšie a svojim čitateľom sprostredkuje aj odpovede na konkrétne otázky. Môžete sa pýtať alergiológa, dermatológa, gynekológa, sexuológa či psychológa. S inštruktážnymi videami priamo na stránke si precvičíte jednotlivé partie tela, svoju vlastnú sekciu tu majú muži, ženy aj deti.
Spomedzi slovenských tematických webov zameraných práve na zdravotníctvo sem bude aj naďalej každodenne pribúdať najviac obsahu. Ten sa opiera o odborné znalosti redakcie mesačníka Zdravie, ktorý patrí do portfólia SPOLOČNOSŤ 7 PLUS.
Čitatelia na stránke izdravie.sk nájdu aj celkom novú interaktívnu rubriku Encyklopédia zdravia. Tisíce článkov z archívu sú prehľadne zoradené podľa aktuálnych zdravotných problémov a diagnóz.
Veľkými zmenami prešiel aj detail článku – upravili sme typ a veľkosť písma a zúžili stĺpec s textom, aby sa vám lepšie čítali aj dlhšie články. Do textu sme pridali niekoľko nových prvkov, na jednoduchšiu a rýchlejšiu orientáciu.
Internetový portál izdravie.sk od mája minulého roku takmer strojnásobil svoju návštevnosť a počas marca bolo na jeho obsah zvedavých takmer 120-tisíc reálnych používateľov (AIMmonitor, marec 2013, 118 830 RU).