Zlatý Bažant Radler 0,0% Tmavý Citrón pre všetkých fanúšikov tmavého piva a sviežeho citrónu

Majstri pivovarníci z Hurbanova opäť rozširujú portfólio radlerov úplne bez alkoholu. Predstavujeme dlhoočakávanú novinku - Zlatý Bažant Radler 0,0% Tmavý Citrón, ktorá v sebe spája plnú chuť vychádzajúcu zo štyroch jačmenných sladov so sviežosťou citrónu.

 

Ako všetky Radlery, aj Zlatý Bažant Radler 0,0% Tmavý Citrón je vyrobený zo 100% prírodných ingrediencií, bez konzervantov a umelých farbív. Navyše je úplne bez alkoholu a preto si ho môžete dopriať pri športe, za volantom či inej vhodnej príležitosti.

Zlatý Bažant Radler 0,0% Tmavý Citrón je uvarený zo štyroch jačmenných sladov – svetlého plzenského, svetlého karamelového, bavorského a farebného sladu. Vďaka tomu si zachováva sýtu tmavú farbu typickú pre tmavé pivá. Prírodná šťava z citrusových plodov so sebou prináša nový rozmer v podobe skvelého osvieženia. Novinka Zlatý Bažant Radler 0,0% Tmavý Citrón ulahodí nielen pivným nadšencom, ktorí hľadajú netradičné osvieženie bez alkoholu, ale aj ženám, ktoré by radšej siahli po plnšej chuti s akcentom citrusových plodov.

Názov: Zlatý Bažant Radler 0,0% Tmavý Citrón
Objem: 500 ml
Obsah alkoholu: 0,0 %
Odporúčaná cena v maloobchodných sieťach: 0,92 Eur

„Každoročne prichádzame s nápadmi pretavenými do produktových inovácií. Jednou z nich je aj Zlatý Bažant Radler 0,0% Tmavý Citrón, ktorý v sebe spája charakteristické plné tóny praženej kávy a čokolády typické pre nealkoholické tmavé pivo Zlatý Bažant, s osviežujúcou chuťou citrónu,“ uviedol Matúš Benža, brand manažér značky Zlatý Bažant Radler.

Novinka Zlatý Bažant Radler 0,0% Tmavý Citrón je ideálnym spoločníkom na teplé dni, za volant či po športovom výkone. Najmä, ak uprednostňujete nápoje s 0,0% alkoholu, no zároveň obľubujete chuť tmavého piva a limonády. Osviežiť a uhasiť smäd kedykoľvek počas dňa nikdy nebolo jednoduchšie. Či už ste pivným fanúšikom alebo len hľadáte netradičné letné nápoje.

Novinka Zlatý Bažant Radler 0,0% Tmavý Citrón bude dostupná od polovice mája v 500 ml plechovkách v maloobchodných sieťach za odporúčanú cenu 0,92 Eur.