Changhong zvolil PRAM Consulting

Agentúra PRAM Consulting zvíťazila vo výberovom konaní, ktoré vyhlásila spoločnosť Changhong, jeden z najväčších výrobcov LCD televízorov na svete.

V rámci Českej republiky a Slovenska bude PRAM pre Changhong zabezpečovať služby Public Relations, nákup médií a strategické konzultácie v oblasti marketingových aktivít. Spolupráca bola zahájená 1. apríla 2013.
„V náväznosti na plánovaný rozvoj aktivít na českom a slovenskom trhu sme sa rozhodli pre intenzívnejšiu externú komunikáciu. Uvedomujeme si, že vnímanie čínskych výrobkov všeobecne v celej Európe nie je pozitívne. Dlhodobým cieľom je toto zmeniť a zvýšiť povedomie o značke Changhong, ktorý je jedným z piatich najväčších svetových výrobcov spotrebnej elektroniky, ako aj stabilizácia tejto značky na lokálnom trhu. Využijeme taktiež výhody plynúce z výroby v Českej Republike a v priebehu rokov 2013 a 2014 zásadným spôsobom rozšírime distribučnú a predajnú sieť," uviedol Petr Valoušek, Sales and Marketing Manager Changhong pre Českú republiku a Slovensko. „Do výberového konania, z ktorého víťazne vyšla agentúra PRAM Consulting, bolo prizvaných niekoľko lokálnych PR agentúr. PRAM nás presvedčil najmä profesionálnym prístupom, dobrou znalosťou spotrebiteľského segmentu a množstvom odporúčaní," dodal Petr Valoušek.
„Spolupráca so spoločnosťou Changhong je výsledkom našej dlhoročnej orientácie na spotrebiteľský segment a audio video technológie. Som veľmi rád, že predpoklad úspešnej spolupráce zhodne vnímame v konzultačných službách skôr než v garancii počtov výstupov," hovorí Patrik Schober, Managing Partner PRAM Consulting.